Dinamo reacţionează după transferurile lui Tamaş şi Ţucudean la Steaua: un fost fotbalist al „câinilor“ revine la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amicalele din ultima perioadă, mai ales acel 1-7 cu Danemarca U-21, au scos la iveală fragilitatea apărării dinamoviste. Drept urmare, roş-albii tocmai au rezolvat aducerea unui fundaş de 31 de ani.

Dacă Steaua ia jucători care au trecut prin campionatul englez, Tamaş şi Ţucudean, în schimb, Dinamo, aflată în insolvenţă, îşi întăreşte lotul cu fotbalişti din liga a doua chineză. 

Potrivit Dolce Sport, formaţia din „Ştefan cel Mare“ urmează să-l prezinte pe Lucian Goian (31 de ani) drept noua achiziţie a iernii. Fratele lui Dorin Goian a evoluat în două rânduri în „Ştefan cel Mare“, între 2004 şi 2006 şi între 2007 şi 2010. A bifat 70 de meciuri şi două goluri. 

Ultima aventură a lui Lucian Goian în Liga I a fost la Astra, în stagiunea 2010-2011. Apoi, a plecat în China, acolo unde a fost legitimat la Tianjin Teda şi la Beijing Baxy, cu ultima grupare jucând în liga a doua, în sezonul trecut.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite