Dinamo a rămas fără antrenor, după ce Flavius Stoican a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flavius Stoican şi-a întrerupt colaborarea cu Dinamo,formaţie pe care a antrenat-o din luna septembrie a anului trecut. În teorie, contractul tehnicianului era prelungit, din mai, până în iunie 2016.

Decizia antrenorului în vârstă de 38 de ani a fost confirmată de Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt de la Dinamo, care a declarat pentru DolceSport: „S-a ajuns la un acord prin care Stoican nu va mai continua ca principal la Dinamo. A fost o înţelegere pe cale amiabilă. Stoican a considerat că trebuie să plece şi domnul Negoiţă a fost de acord cu această propunere. A fost o perioadă în care am pierdut mai multe meciuri, am fost eliminaţi din Cupă, iar starea de spirit a fiecăruia a adus la această despărţire“.

În privinţa celui care-i va urma lui Flavius Stoican pe banca tehnică, oficialul alb-roşilor a precizat pentru aceeaşi sursă: „Nu cred că Gigi Mulţescu ar putea reveni la Dinamo, dar încă nu ştim ce antrenor va fi ales. Sperăm că în cel mai scurt timp să fie numit noul antrenor. De echipă se ocupă acum Dorin Mateuţ, antrenor secund“.

Flavius Stoican a preluat echipa în septembrie 2013, de la Gigi Mulţescu, când Dinamo ocupa locul 12 în primul eşalon românesc. La sfârşitul sezonului 2013/2014, a reuşit să claseze gruparea din „Ştefan cel Mare“ pe a patra poziţie. Pentru sezonul acesta, obiectivele vizau câştigarea Cupei României şi clasarea pe locul trei. Dinamo a fost eliminată din prima competiţie, iar în Liga I se află pe a şasea poziţie, după ce a pierdut derbiul cu Steaua, iar bilanţul ilustrează şase victorii, patru remize şi tot atâtea înfrângeri.

Încă o "ţeapă" pentru arabi. Stoican a semnat cu Al Raed şi apoi s-a răzgândit

Dinamo-Viitorul 2-3. Patrick Petre a marcat primul său gol în Liga 1, dar câinii n-au putut evita al treilea eşec consecutiv

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite