Dinamo se pregăteşte de Liga 1 sau de divizia a doua? Chiar dacă mai sunt două zile până la baraj, ”câinii roşii” nu au linişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo
Dinamo

Meciuri cu miză, meciuri pentru prezenţa în Conference League, partide pe viaţă şi pe moarte, partide pentru a rămâne în Liga 1.

Dacă confruntările dintre CS U Craiova şi Botoşani, care va alege echipa ce va juca în Conference League, şi dintre Chindia şi Chiajna par de-a dreptul neinteresante, „războiul” dintre Dinamo şi „U“ Cluj (0-2, în tur), returul din barajul pentru menţinerea echipei din Ştefan cel Mare în prima divizie, se anunţă o confruntare explozivă, un meci sold-out. „Nu este imposibil de întors rezultatul, dar este evident mai greu pentru că am pierdut în tur. Este evident că Universitatea Cluj pleacă cu prima şansă. Şi dacă ar fi bătut cu 1-0 ar fi plecat cu prima şansă. Ne bazăm foarte tare pe suporteri. Stadionul va fi plin. Jucătorii sper să recepteze corect importanţa evenimentului, astfel ca rezultatul să fie unul favorabil lui Dinamo”, a spus, pentru Digi Sport, administratorul judiciar al „câinilor roşii”, Răzvan Zăvăleanu.

Oficialul dinamovist este considerat însă în acest moment calul troian infiltrat de clujeni în clubul bucureştean, din moment ce a fost fotografiat bucurându-se, în 2007, la promovarea ardelenilor. Moment comentat, la GSP Live, şi de fostul atacant al „alb-roşilor”, Liviu Ganea: „Mie mi s-a părut ciudat că a ajuns la Dinamo, tocmai de la Cluj. Din toţi administratorii şi din toate firmele câte există, a fost ales exact domnul Zăvăleanu? Asta se cheamă conflict de interese. Nu ştiu cum vor reacţiona suporterii lui Dinamo la chestia asta. Cum poate să te conducă un om care poate are un interes mai mare ca cei de la U Cluj să fie în Liga 1?”.

Ultimele partide ale sezonului

Barajul pentru Conference League

*Vineri: CS U Craiova – Botoşani ora 20.30

Barajele pentru Liga I (retur)

*Duminică: Chindia – Chiajna (1-2 în tur) ora 18.15

Meciul se va juca pe stadionul „Ilie Oană“ (Ploieşti).

*Duminică: Dinamo – „U“ Cluj (0-2 în tur) ora 21.00

Meciurile vor fi transmise de Digi Sport, Prima Sport şi Look Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite