Dinamo, în pragul colapsului: „Mai şi râzi ca un bou pe la interviuri!“. Un jucător, desfiinţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Popescu a fost titular în 20 de meciuri de campionat, în acest sezon, la Dinamo
Mihai Popescu a fost titular în 20 de meciuri de campionat, în acest sezon, la Dinamo

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ traversează o criză groaznică şi, după umilinţă din cupă, marea miză a finalului de sezon e evitarea retrogradării.

Dinamo merge cu paşi rapizi spre liga a doua, fiind, în acest moment, pe penultimul loc de play-out, unul care duce direct în „B“. 

Până joi seară, o eventuală câştigare a Cupei României a reprezentat luminiţa de la capătul tunelului, însă, la ce s-a întâmplat, în tur, în confruntarea cu FCSB, şi acest obiectiv e ca şi compromis.

Printre cei mai slabi oameni de pe teren, joi seară, a fost fundaşul Mihai Popescu (27 de ani). Despre prestaţia sa jenantă au vorbit, pe rând, finanţatorul Ionuţ Negoiţă, dar şi Florin Prunea, fostul oficial al roş-albilor. Cel mai dur atacat asupra lui Popescu a fost lansat însă de fostul medic al clubului Dinamo, Adrian Motoacă. Potrivit antenasport.ro, Motoacă l-a călcat în picioare pe apărătorul „câinilor“ printr-un mesaj acid postat pe Facebook.

Ce a scris Adrian Motoacă?

*Bă, băiatule, lasă-ne! Eşti bun numai de miştouri pe teren la antrenament, faci vâlvă şi inciţi la scandal în vestiar. Te duci să te plângi la conducere cu alte 2 specimene că nu îl vrei pe doctor, că nu lucrezi cu kinetoterapeut, bei prin camere în cantonament, nu eşti de acord cu punere de antrenori. 

*Înainte de Botoşani ai părăsit echipa din cantonament, inciţi la greve. Cine eşti tu, băi, băiatule? Ai râs în nasul unui întreg staff şi al colegilor la Săftica după ce ai plecat şi ţi-ai luat liber. Cine te mai susţine, băi, ordinarule?! Că ne-ai ridicat tensiunea la toţi! Mai şi râzi ca un bou pe la interviuri! Păi tu ai refuzat să îmbraci tricoul lui Dinamo! Ce ar mai fi de spus??? Tu eşti om la interviuri să reprezinţi Dinamo!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite