Dinamo - Pandurii 1-0: Alexandru Tudor a ajuns în semifinalele Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Câinii“ au jucat peste ceea ce joacă de obicei, iar gorjenii au arătat că, pe acest final de an, nu pot face faţă pe trei fronturi: cupa, campionat, Liga Europa. Chiar dacă gazdele au avut mult mai multe ocazii, calificarea s-a decis după o eroare de arbitraj.

Început imediat după supermeciul Petrolul - FC Vaslui, Dinamo - Pandurii a lăsat senzaţia că e un joc de liga a doua, în comparaţie cu partida disputată pe Stadionul „Ilie Oană“. 

Dinamo a dominat posesia în faţa unui adversar epuizat de ritmul sufocant al meciurilor pentru lotul „subţiat“ de accidentări de care dispune. Chiar dacă a fost, evident, echipa mai bună, Dinamo a avut nevoie de un „cadou“ din partea lui Alexandru Tudor pentru a obţine victoria şi calificarea.

Rus a şutat din 2-3 metri în mâna lui Mamele, iar centralul a arătat prompt spre punctul cu var. Reluarea fazei a demonstrat însă clar că Mamele n-avea cum să evite contactul cu mingea şi că nu s-ar fi impus penalty. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Dragoş Grigore (58).

De aici până la final, Pandurii n-a jucat absolut nimic. A avut nişte semi-ocazii, a „cerşit“ de vreo două ori penalty-uri, iar finalmente a fost sufocată de pressing-ul impresionant al lui Dinamo.

Cupa României, sferturi

Marţi

Viitorul - ASTRA 0-3

Miercuri

PETROLUL - FC Vaslui 4-2 (2-2 după timpul regulamentar)

DINAMO - Pandurii Târgu-Jiu 1-0

Joi

Steaua - Oţelul Galaţi, ora 20:30, Pro TV

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite