Dinamo nu refuză nimic: Negoiţă vinde un titular de bază şi scoate din sărite un alt fotbalist important

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ionut negoita foto sever gheorghe

Dinamo a ajuns în play-out în sezonul trecut, se află pe loc de play-out şi acum şi, la ce se întâmplă la club, probabil, va şi rămâne în partea a doua a clasamentului.

Chiar dacă lotul e slab, patronul Ionuţ Negoiţă nu numai că nu face niciun efort pentru a-l întări calitativ, dar acceptă şi orice ofertă venită pentru jucătorii mai răsăriţi. 

Acum, „câinii“ sunt aproape de a se despărţi de May Mahalangu. Sud-africanul de 29 de ani a ajuns în „Ştefan cel Mare“ în sezonul 2016-2017, pe vremea când pe bancă se afla Ioan Andone. A fost un titular incontestabil în campionatul trecut (a prins primul „11“ de 32 de ori în 35 de apariţii), iar în actuala stagiune a fost titular în cele cinci runde de până acum. În ciuda faptului că a fost un om de bază pentru antrenorul Florin Bratu, Mahalangu a şi plecat deja în Bulgaria pentru a semna cu Ludogoreţ, campioana din ultimele şapte sezoane. Afacerea s-ar face pentru 500.000 de euro, caz în care Mahalangu va deveni coleg cu Moţi, Dragoş Grigore şi Keşeru.

Nistor, aproape de FCSB

Iar plecarea lui Mahalangu poate fi doar o primă lovitură pentru roş-albi! Gigi Becali a anunţat, în mod oficial, că îl vrea pe Dan Nistor, iar jucătorul ar accepta transferul, în condiţiile în care ar câştiga mai mulţi bani. 

La Dinamo, mijlocaşul de 30 de ani are un salariu lunar de 9.000 de euro şi tocmai i s-a oferit o mărire de...1.000 de euro. Potrivit Digi Sport, propunerea a fost considerată drept o jignire de către Nistor care, aflând şi de plecarea lui Mahalangu, a „turbat“, solicitând fie o mărire a salariului la 15.000 de euro pe lună, fie obţinerea acordului de transfer la FCSB.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite