Cum se reconstruieşte Dinamo: Joel Thomas e bun, Mutu e incompatibil. Ionuţ Negoiţă şi-a expus viziunea profundă despre viitorul clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

„New Dinamo“ e pe locul 8 din 18 în Liga I, mai aproape de retrogradare decât de titlu. Compartimentul ofensiv al „câinilor“ e format din cinci jucători, care împreună au marcat un gol în campionat. Cu toate acestea, „Briliantul“ nu corespunde standardelor fixate de acţionarul clubului.

Adrian Mutu îşi dorea să-şi încheie cariera la Dinamo, formaţie de unde a plecat în fotbalul mare, însă, în acest moment, porţile din „Ştefan cel Mare“ sunt închise pentru el. Astfel, atacantul de 34 de ani e foarte aproape de a semna cu Petrolul.

Iminenta pierdere a lui Mutu în dauna „lupilor“ e cu atât mai bizară cu cât Dinamo chiar ar fi avut nevoie de un vârf de talia fostului internaţional, în condiţiile în care sta dezastruos în ofensivă:

*Joel Thomas (26 de ani) – 9 meciuri şi zero goluri

*Valentin Balint (19 ani) – 5 meciuri şi zero goluri

*Kevin Zougoula (25 de ani) – 1 meci şi zero goluri

*George Ţucudean (22 de ani) – 8 meciuri şi un gol

*Pape Ndaw (20 de ani) – 4 meciuri şi zero goluri

Fotbaliştii de mai sus sunt soluţiile pe care antrenorul Flavius Stoican le are la dispoziţie pentru linia de atac. Cu toate acestea, Mutu a fost considerat incompatibil cu „New Dinamo“, după cum a explicat Ionuţ Negoiţă.

Ce a spus?

„E posibil ca lui Mutu să i să potrivească în acest moment campionatul românesc. Petrolul are o echipă matură, asta e ideea la ei. La Dinamo nu se potriveşte, suntem în reconstrucţie, vreau să fac o echipă tânără, de viitor. Adrian m-a căutat acum două luni, m-a întrebat dacă aş fi interesat să-l aduc. Am analizat destul de bine, dar noi ne dorim să facem o echipă cu jucători sub 25 de ani, tânără şi de perspectivă“, a declarat Negoiţă la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite