Dinamo, meci tragic în Liga Campionilor: „Câinii“ s-au înecat la mal în cel mai pur stil românesc. Cum s-a năruit totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Saeed Heidari n-a reuşit să aibă prea multe intervenţii în partea secundă, după o primă repriză în care a făcut minuni
Saeed Heidari n-a reuşit să aibă prea multe intervenţii în partea secundă, după o primă repriză în care a făcut minuni

Dinamo ar fi scris istorie, dacă ar fi devenit prima echipă românească ajunsă în optimile Ligii Campionilor de când competiţia a trecut la noul format. Din păcate, campionii României au ratat totul într-o repriză.

După o înfrângere la limită în Portugalia (31-32), totul părea gata pentru o calificare istorică a lui Dinamo! O sală plină, o atmosferă incendiară, dar şi statistica părea să fie de partea „câinilor“: toate meciurile de pe teren propriu în acest sezon de Liga Campionilor fuseseră câştigate de bucureşteni!

Iar la cum s-a încheiat prima repriză, calificarea părea ca şi adjudecată! Dinamo avea nevoie de un succes la minimum două goluri, dar la pauză avea patru goluri avans:15-11!

Din păcate, în partea secundă, Dinamo s-a prăbuşit. Sporting a egalat în minutul 43: 19-19.  Apoi, a preluat conducerea în minutul 46: 20-19. Dinamo a mai dat nişte semne de viaţă şi a revenit în frunte, în minutul 48 (21-20) şi, din nou, în minutul 50 (23-22). Din păcate, a fost ultima dată când „câinii“ au fost în avantaj pe tabela de marcaj.

În ultimele zece minute, Dinamo fie a aruncat în bare, fie a irosit atacurile, fie s-a lovit de paradele salvatoare ale lui Skok. Astfel, portughezii au „ucis“ definitiv partida, în minutul 57, când au luat două goluri avans (27-25). S-a terminat 27-26 pentru Sporting care merge în optimile Ligii Campionilor.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite