Dinamo, pe mâna unor derbedei: Scene şocante descrise de suporterul bătut de oamenii lui Cortacero

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pablo Cortacero duce Dinamo spre faliment
Pablo Cortacero duce Dinamo spre faliment

Investitorii spanioli s-au dovedit a fi nişte ţepari până acum, în condiţiile în care conturile clubului sunt goale, iar jucătorii sunt pe picior de plecare. Loviţi de furia fanilor, Pablo Cortacero şi oamenii săi au trecut la bătaie. Toată povestea e anchetată acum de poliţie.

Dinamo riscă falimentul! E o realitate tot mai evidentă, în condiţiile în care spaniolul Pablo Cortacero a livrat până acum doar promisiuni neonorate. 

Iar după ultimul meci al echipei în 2020, Cortacero a apărut de nicăieri şi a făcut încă o promisiune în care nu crede nimeni, după cum „Adevărul“ a scris aici. Adunarea Generală a Acţionarilor, organizată la începutul săptămânii, a fost urmată, din păcate, de un scandal la hotelul RIN, unde sunt birourile lui Cortacero. Acesta a confirmat că a existat un scandal cu suporterii furioşi care l-au vizitat acolo, dar a ascuns adevărata dimensiune a conflictului.

Astăzi, într-o intervenţie la ProSport Live, Alexandru Anghel, suporterul dinamovist agresat de bodyguard-ul lui Cortacero, a povestit, pe larg, ce s-a întâmplat la RIN.

Ce a spus Alexandru Anghel?

*Mă simt bine, mă rog, cât de bine te poţi simţi după un astfel de eveniment nefericit. Dar ne dăm şi sângele pentru Dinamo, nu? S-au luat imaginile de la camerele de la hotel. Eu filmez, respectivul sare la bătaie. Couto sparge telefoane, e absolut incredibil ce se întâmplă. A aruncat telefonul unuia dintre noi. De la asta a pornit, pentru că lucrurile nu erau aşa agitate. Erau foarte supăraţi că noi filmăm.

*Nici prin cele mai negre gânduri nu mi-a fost dat să cred că se poate întâmpla aşa ceva. Dar vinovaţii vor plăti. Există un dosar penal, am fost la INML. Astfel de gesturi nu pot fi lăsate nepedepsite şi vă garantez că nu le voi lăsa nepedepsite.

*Haideţi să fim serioşi! Credeţi că eu m-aş duce să îmi cer scuze după ce m-au bătut? E o glumă proastă. Cortacero e un mincinos fără pereche, e ceva inimaginabil. Nu poţi să ai o astfel de retorică, să minţi pe toată lumea în faţă. Este incredibil! Oamenii mint cum respiră!

*Dorin Şerdean nu mi-a zis nimic. Cred că dânsului i se pare ceva normal. Ăştia sunt cei care încearcă să conducă Dinamo în momentul de faţă. E foarte important să aflăm cine e instigatorul. Acel om a apărut chemat de cineva acolo, pentru că el nu era acolo. Cred că oamenii vor fi suficient de înţelepţi şi vor preda acţiunile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite