Dinamo l-a refuzat, Petrolul îl primeşte cu braţele deschise: cum crede Contra că se va comporta Mutu la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O poză cu Mutu în tricoul Petrolului făcută în Photoshop. FOTO: Facebook
O poză cu Mutu în tricoul Petrolului făcută în Photoshop. FOTO: Facebook

Fotbalistul de 34 de ani are un trecut „pătat“ cu diverse episoade care i-au adus inclusiv suspendări drastice. Antrenorul „lupilor“ e convins însă că îşi va putea controla fostul coechipier de la naţională.

Dinamo s-a opus revenirii lui Adrian Mutu în „Ştefan cel Mare“, după cum au recunoscut Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache. În aceste condiţii, fostul căpitan al tricolorilor va juca, din nou, în campionatul românesc, după mai bine de 13 ani, însă, de această dată la Petrolul.

Totuşi, rămâne de văzut dacă Mutu va reuşi, măcar pe final de carieră, să se potolească, în condiţiile în care, inclusiv la actuala sa echipă, Ajaccio, a avut perioade în care n-a prins lotul din cauza escapadelor sale nocturne. În ciuda acestei situaţii, antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, nu e îngrijorat.

Ce a spus?

„Cred că orice echipă din România şi l-ar fi dorit pe Adi Mutu. Poate să aducă multe lucruri, e un jucător de mare valoare şi care are o mare experienţă. Adi e profesionist şi sunt convins că o pregătire bună de iarnă îl va ajuta să facă un retur excelent de campionat, eu unul asta sper. De asemenea, sunt convins că se va încadra bine în planurile mele de joc şi se va înţelege bine cu ceilalţi jucători. Nu cred că salariul său va destabiliza vestiarul, mai ales că în niciun caz nu e vorba de sumele care au fost vehiculate până acum în presă. S-ar putea să mai aducem nişte jucători, eu îmi doresc încă un vârf de atac“, a declarat Contra la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite