Dinamo strigă „hoţii“: acuze grave la adresa centralului Cătălin Popa. Negoiţă i-a reproşat arbitrului o fază ridicolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Popa
Cătălin Popa

Neputincioşi pe teren, roş-albii şi-au descărcat frustrarea pe arbitraj. În realitate, clujenii au motive să fie supăraţi, având în vedere că li s-a refuzat un penalty.

Dinamo s-a chinuit să ia un punct din meciul cu Universitatea Cluj, iar la final a găsit vinovatul: arbitrul Cătălin Popa. Cel mai vehement la adresa centralului a fost antrenorul Cornel Ţălnar.

Ce a spus?

„Mulţi ne vor răul. Mai ales acum când am început să jucăm. Sunt convins că nu ne va lăsa nimeni să ne atingem obiectivul. Toţi cei trei jucători care erau la un pas de suspendare au primit cartonaş galben. Dacă deja s-a început cu astfel de lucruri, suntem ţinuţi departe de obiectiv. Am jucat şi împotriva arbitrilor“, a afirmat antrenorul roş-albilor la Digi Sport.

Reluarea îl contrazice pe Negoiţă

La rândul său, acţionarul majoritar al roş-albilor a pus tunurile pe Cătălin Popa. „Singura frustrare e vizavi de arbitraj, care a fost foarte slab. Am avut lângă mine un fost mare arbitru şi mi-a explicat. Golul lor a fost dat după un fault clar. Dar au mai fost şi multe opriri ale meciului“, a afirmat Ionuţ Negoiţă.

Totuşi, reluările au demonstrat că n-a existat niciun fault în faza de dinaintea golului marcat de Tony. Mai mult, faza la care face referire Negoiţă s-a petrecut aproape de careul Universităţii şi nu poate fi o scuză pentru golul care s-a înscris în poarta cealaltă.

Jucătorii s-au plâns şi ei

Fotbaliştii „câinilor“ s-au legat şi ei de un motiv bizar pentru a critica arbitrajul. „Arbitrul a arătat trei minute de prelungiri şi nu ştiu dacă s-a jucat unul. Adversarii au stat numai pe jos. Dar şi-au atins scopul. S-au apărat tot timpul şi au reuşit să ia un punct“, a afirmat Muşat la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite