Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan, scor 4-0! Primul gol al Gazului a fost marcat dintr-un penalty acordat eronat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Dinamo a fost învinsă de echipa Gaz Metan Mediaş, scor 4-0, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, în care Mircea Axente şi Azdren Lullaku au marcat de două ori. Primul gol al echipei ardelene a fost marcat dintr-un penalty acordat eronat de arbitrul Alexandru Tudor.

În minutul 31, Azdren Lullaku, care a fost faultat de Ceccareli, a transformat un penalty acordat eronat de arbitrul Alexandru Tudor, deoarece faultul s-a produs în afara careului.

Gaz Metan Mediaş a majorat scorul în minutul 76, când Mircea Axente a marcat după o deviere la şutul lui Eric.

Axente a reuşit dubla în minutul 81, când a profitat de o greşeală a apărării dinamoviste şi a înscris în poarta goală.

Şi Lullaku a reuşit o dublă, el marcând în minutul 90, tot din penalty, acordat după ce a fost faultat de Nedelcearu.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – V. Creţu, C. Petre (A. Muntean '81), I. Cristea, Rugasevic, Bic, Danci, Buzean, Axente (Buziuc '88), Eric de Oliveira (Olaru '86), Llullaku. Antrenor: Cristian Pustai

Dinamo: Penedo Cano – Ceccarelli, Nedelcearu, Maric, St. Filip – Hanca, Mahlangu, D. Nistor  – D. Rotariu, Gnohere (Popa '67), V. Lazăr (Dudea '78). Antrenor: Ioan Andone

Caronaşe galbene: Lullaku '79 /  Ceccarelli '30, Maric '78, Nedelcearu '90+3

Arbitri: Alexandru Tudor - Vasile Marinescu, Sebastian Stoianov - Iulian Călin

Observatori: Sorin Boca, Cristian Vasc

"Ne-am consolidat poziţia a treia, avem un parcus de 12 meciuri fără înfrângere, poate de mâine se vorbeşte şi de noi. Azi am fost echipă care a jucat fotbal. E bine că ne-am îndepărtat puţin de locul 7, pe echipa de pe locul 1 bătut-o, cu echipa de pe 2 am făcut remiză. Cu Dinamo am făcut egal şi i-am bătut, cu CFR am făcut egal. Chiar merităm să fim în primele şase", a declarat antrenorul Cristi Pustai la Digisport.

"Am crezut că dacă am bătut Steaua vom defina şi azi. Am dat de o echipă bine pusă pe teren, s-a apărat bine. Puteau să mai înscrie, a fost masacru. Ne pare nespus de rău. Eu nu comentez arbitrajul. Nu dăm vina pe arbitraj la 4-0.Superterii sunt minunaţi, au bătut atâta drum, ne-au spus să mergem mai departe, capul sus. E greu să pierzi cu 4-0. Banderola s-a rupt la jumătatea terenului şi am hotărât să o pun la şort", a spus Dan Nistor, căpitanul echipei Dinamo, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite