Dinamo a fost distrusă, Neagoe a ridicat din umeri: Cum a pregătit antrenorul terenul pentru următoarele umilinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Neagoe (centru), depăşit de situaţie la Dinamo. FOTO: Sportpictures.eu
Eugen Neagoe (centru), depăşit de situaţie la Dinamo. FOTO: Sportpictures.eu

Dinamo a făcut un meci groaznic, la Ovidiu, iar suporterii, şi aşa porniţi pe conducere şi indignaţi de numirea lui Eugen Neagoe, în locul lui Mircea Rednic, au invadat terenul.

Scandalul s-a declanşat în repriza a doua, în minutul 67, la scorul de 3-0. Meciul a fost întrerupt aproximativ 20 de minute şi, în final, după ce Florin Prunea a vorbit cu cei din galerie, explicându-le că echipa riscă să piardă cu 0-3 la masa verde, mulţi dintre susţinătorii roş-albilor au părăsit stadionul. La reluarea jocului, Dinamo a mai luat două goluri!

„Un coşmar pentru noi, trebuie să-l uităm, trebuie să-l analizăm. Trebuie să înţelegem cu toţii că Dinamo înseamnă şi suporterii. Din punctul meu de vedere, ei au fost civilizaţi, nu sunt nişte vagabonzi, am stat de vorbă cu ei, s-au evacuat în linişte şi au plecat acasă. Nu ei sunt vinovaţi, noi suntem. Este inadmisibil cum ne-am prezentat. Eugen Neagoe va rămâne antrenorul echipei. Eu am încredere în acest lot“, a spus managerul general al bucureştenilor.

Iar antrenorul Eugen Neagoe a exclus categoric varianta demisiei, pregătind parcă terenul şi pentru alte rezultate proaste. „Păi ce, vreţi să plec? Doar ce am venit. Din ce-mi aduc eu aminte, în ultimii doi ani, Dinamo a fost în play-out. Într-adevăr, a fost o ruşine ce s-a întâmplat, o umilinţă, dar sunt convins că lucrurile se vor îndrepta“, a spus tehnicianul roş-albilor.

Viitorul e coşmarul lui Dinamo

Dată Rezultat

15 iulie 2019 Viitorul – Dinamo 5-0

1 decembrie 2018 Viitorul – Dinamo 4-1

30 octombrie 2017 Dinamo – Viitorul 0-4

2 noiembrie 2015 Dinamo – Viitorul 1-5

Liga I, etapa I

Vineri

Voluntari – Sepsi 0-0

Sâmbătă

Astra – Botoşani 2-2

CFR Cluj - Poli Iaşi 1-1

Duminică

Craiova - Academica Clinceni 3-2

FCSB – Hermannstadt 4-3 

Luni

Gaz Metan – Chindia 2-2 

Viitorul – Dinamo 5-0

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite