„Capello“, foc şi pară după înfrângerea cu Dinamo: ce l-a scos din sărite pe antrenorul Chiajnei şi ce răspuns a primit din partea lui Flavius Stoican

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

Ionuţ Chirilă a fost extrem de dur în declaraţii după ce echipa sa a suferit a patra înfrângere în nouă jocuri disputate în Liga I.

Ionuţ Chirilă n-a digerat bine eşecul cu Dinamo, iar la finalul meciului a pus tunurile pe centralul Marius Bocăneală. „Dacă se confirmă că a fost henţ la Ţucudean, e viciere de rezultat. Oricum, în faza premergătoare golului a fost fault la Creţu. Toţi jucătorii mi-au spus că a fost henţ la Ţucudean. Nici penalty nu a fost la golul lor de 2-0. În ultimele 10-15 minute, nu ne mai dădeau mingile de la margine. Felicit Dinamo pentru rezultat, dar nu şi pentru meci. Am construit, am încercat să jucăm şi am fost la un pas să obţinem un rezultat bun pentru noi“, a declarat Ionuţ Chirilă la Dolce Sport.

De partea cealaltă, antrenorul dinamovist, Flavius Stoican, a spus că ilfovenii şi-au făcut speranţe degeaba că pot pleca neînvinşi din „Ştefan cel Mare“. „Am luat toate cele trei puncte, ceea ce e important. Cei de la Chiajna au o echipă bună cu rezultate pozitive, dar optimismul lor nu a avut o bază reală. Scorul ar fi fost mult mai mare dacă fructificam ocaziile pe care le-am avut“, a spus Stoican la Dolce Sport.

Nu m-a impresionat cu nimic Dinamo. Chiar pot să spun că mi-e ruşine de ce am găsit aici. A fost arbitrajul care a fost, la sfârşit ne ascundeau mingile. Valentin Creţu fundaş Chiajna

CITEŞTE ŞI:

Dinamo - Chiajna 2-1: Ionuţ Chirilă n-a reuşit să-l depăşească pe Fabio Capello

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite