Dinamo - FC Voluntari 3-0: sărbătoare în „Ştefan cel Mare“. Câţi ani le-a trebuit „câinilor“ ca să revină pe locul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După CSMS Iaşi în etapa trecută, Liga I are, începând din această seară, un alt lider surpriză. Cândva o forţă în primul eşalon, Dinamo a ajuns să se bucure acum de realizări mărunte.

Dinamo a zdrobit FC Voluntari, una dintre cele mai slabe echipe în acest început de campionat, şi conduce Liga I la finalul unei etape pentru prima dată după aproape trei ani.

După o evoluţie bună în derby-ul cu Steaua, Steliano Filip (21 de ani) a marcat primul său gol în Liga I, profitând de o greşeală mare în apărarea oaspeţilor (33). Cosmin Matei a majorat scorul (55) din centrarea lui Collins Fai, camerunezul care a împlinit 23 de ani chiar în ziua jocului. Dorin Rotariu a stabilit scorul final cu un gol la capătul unei faze în care mingea l-a lovit, mai degrabă, din întâmplare (63).

Dinamo a urcat pe locul 1 cu 12 puncte, podiumul fiind completat de Astra (12 puncte) şi de Viitorul (10 puncte). FC Voluntari ocupă poziţia a 12-a cu patru puncte, neavând nicio victorie după şase jocuri. Petrolul e singura altă echipă care se regăseşte în această situaţie, numai că prahovenii sunt pe ultimul loc, având -2 puncte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite