Dinamo – FC Botoşani 1-0: Rednic a câştigat primul meci din 2016 cu un puşti de 17 ani. Cine a fost eroul „câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

„Puriul“ e renumit pentru faptul că, pe unde se duce, încarcă lotul cu fotbalişti exotici, aduşi din străinătate. Duminică însă, a mizat pe un tânăr născut la Videle şi mutarea s-a dovedit a fi una inspirată.

Rednic a inclus şase străini şi cinci români în formula de start, iar dintre jucătorii autohtoni, cu excepţia lui Batin (28 de ani), ceilalţi au fost tineri, scăzând drastic media echipei.

Vorbim despre Olteanu (19 ani), Rotariu (20 de ani), Hanca (23 de ani) şi Costache (17 ani). Ultimul a devenit eroul „câinilor“. Până duminică, el mai prinsese lotul roş-albilor de şase ori. De cinci ori a fost rezervă neutilizată şi o dată a bifat 28 de minute în remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, în ultima etapă din 2015.

Contra celor de la FC Botoşani, Costache a înscris singurul gol al meciului, în minutul 27. A fost schimbat de Rednic, în partea secundă, în minutul 56, în aplauzele publicului.

Victoria „câinilor“ a ridicat echipa pe locul 2 cu 44 de puncte. Lider e Astra cu 47 de puncte. FC Botoşani rămâne pe 9, în zona de play-out, cu 26 de puncte. Moldovenii bifaseră patru victorii consecutive în ultimele patru runde din 2015.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite