Dinamo e de râs: cum a fost caracterizată actuala echipă de Ioan Andone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintr-o echipă care, în sezonul trecut, a avut şanse la câştigarea campionatului până în ultima zi, trupa din „Ştefan cel Mare“ a ajuns acum la acelaşi nivel cu formaţii care îşi propun evitarea retrogradării.

Dinamo n-a învăţat nimic din greşelile trecutului! În ultima stagiune, roş-albii au fost la un pas de a rata play-off-ul. Atunci, schimbarea lui Andone cu Contra a salvat clubul de la un dezastru.

La o grupare serioasă, acest semnal de alarmă i-ar fi îndemnat pe cei cu puterea de decizie să pună la cale o strategie solidă prin care să fie evitată o situaţie similară în sezonul următor. La Dinamo însă, nu numai că nu s-a făcut aşa ceva, dar s-a întâmplat exact invers! Aşa s-a ajuns la formarea unui lot şi mai slab decât cel cu care roş-albii au prins play-off-ul, în extremis, în sezonul trecut!

Acest dezastru l-a şocat şi pe Ioan Andone, după înfrângerea de duminică, acasă, cu CFR Cluj (0-2). „Dinamo are acum poate unul dintre cele mai slabe loturi din istorie. N-are rezerve, n-are nimic. Dacă te uiţi pe bancă, n-au soluţii: n-au fundaş dreapta, fundaşi centrali. Lângă Nedelcearu trebuie un fundaş cu experienţă. Jocul nu-ţi dă speranţe că pot ajunge în play-off şi e o ruşine să nu se întâmple asta. Din păcate, s-au făcut greşeli, iar acum se plătesc. Trebuie o reconstrucţie din vară cu jucători români şi aşteptat doi-trei ani“, a declarat „Fălcosul“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite