VIDEO Dinamo e în derivă: a pierdut al doilea meci consecutiv în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi s-au zbătut mult, dinamoviştii nu au obţinut nimic din duelul cu jucătorii lui CFR Cluj FOTO Mediafax
Deşi s-au zbătut mult, dinamoviştii nu au obţinut nimic din duelul cu jucătorii lui CFR Cluj FOTO Mediafax

Dinamo Bucureşti a jucat vineri seara contra lui CFR Cluj un meci contând pentru etapa a VIII-a din Liga I. Spre disperarea suporterilor dinamovişti care au asistat la partidă pe Arena Naţională, favoriţii au cedat cu scorul de 0-1 în faţa lui CFR Cluj, astfel că Dinamo a ajuns la două eşecuri consecutive în campionat.

În luna iulie, Dinamo învingea CFR Cluj în Supercupa României şi-şi adjudeca trofeul. Vineri seara, de acestă dată în campionat, Dinamo a cedat în faţa aceleiaşi echipe şi a ajuns la două înfrângeri consecutive în Liga I, după eşecul contra Astrei.

Meciul a fost presărat cu ocazii uriaşe şi de o parte şi de alte, însă doar imprecizia jucătorilor a făcut ca tabela să fie modificată doar o singură dată. CFR şi-a atins obiectivul la capătul unui meci cu un ritm foarte ridicat şi a plecat cu trei puncte mari, care vor conta în economia stabilirii campioanei. 

Cu toate acestea, antrenorul ardelenilor, Ioan Andone, a fost foarte nemulţumit de jocul elevilor săi, precizând că va face mai multe schimbări în echipă pentru partida pe care CFR Cluj o va juca săptămâna viitoare în Liga Campionilor, contra echipei portugheze Braga.
„Am controlat jocul prin posesie, dar nu am ştiut să îl închidem. Dinamo putea să facă 2-1 în prelungiri. I-am felicitat pe băieţi, dar nu mi-au plăcut deloc. Obiectivul rămâne campionatul. Liga Campionilor? Vom vedea! Trebuie să lăsăm visele, să nu mai viseze jucătorii! Li s-a spus clar că titlul contează, să uite de restul. O să fie schimbări în echipă, e normal să fie”, a spus supărat Andone la finalul meciului de pe Arena Naţională.

De partea cealaltă, la Dinamo sunt din ce în ce mai multe voci care îl contestă pe Dario Bonetti, dar acţionarii nu au luat încă nicio decizie în privinţa italianului. Cert este că italianul nu a vrut să ofere nicio declaraţie presei după eşecul contra CFR-ului.

Arbitrajul, criticat de ambele echipe

Marius Avram, arbitrul întâlnirii de vineri seara, a fost atacat la final de oficialii ambelor echipe. Clujenii au fost nemulţumiţi, reproşând că centralul nu a acordat două eliminări pentru faulturi dure ale dinamoviştilor. La rândul lor, jucătorii lui Dinamo acuzat neacordarea unui penalty în repriza a doua.
„Putea să ne arbitreze oricine, din orice oraş, dar nu din Bucureşti. Am impresia că cei de la CCA îşi bat joc de noi. Au fost mai multe faulturi nesancţionate”, a spus furios Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, în ciuda faptului că echipa sa a câştigat.

La partida dintre Dinamo şi CFR Cluj au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite