Dinamo e în derivă: Gigi Mulţescu şi-a anunţat jucătorii că demisionează! Reacţia lui Ionuţ Negoiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţescu nu mai vrea să continue munca la Dinamo FOTO Cosmin Iftode
Mulţescu nu mai vrea să continue munca la Dinamo FOTO Cosmin Iftode

Înfrângerea suferită în eternul derby, scor 1-2, pe Arena Naţională, nu i-a picat deloc bine lui Gigi Mulţescu, care şi-a anunţat jucătorii imediat după meci că demisionează.

Jocul slab făcut de Dinamo în faţa Stelei în derby-ul etapei a patra din Liga 1 l-a dezamăgit crunt pe Gigi Mulţescu. Antrenorul „câinilor” a arătat cu degetul câţiva jucători dinamovişti care au avut evoluţii lamentabile, atacându-l voalat şi pe arbitrul Cristi Balaj. După ce şi-a exprimat public nemulţumirile, Mulţescu a mers în vestiarul lui Dinamo şi şi-a anunţat elevii că demisionează.

„Da, o să solicit nişte lucruri, de fapt, o să mă întâlnesc şi cu cei din conducere şi mă gîndesc să plec eu. Vom vedea luni ce se va întâmpla, dar gândul meu la modul cel mai serios e să plec”, a spus Mulţescu pentru gsp.ro.

Intenţia tehnicianului a ajuns rapid la urechile patronului Ionuţ Negoiţă, care a susţinut că nu se opune plecării lui Mulţescu. „Nu avem nicio intenţie să renunţăm la domnul Mulţescu, dar nici cu forţa nu-l putem ţine. Noi i-am adus ce jucători am putut, au plecat 12 şi am adus încă pe atât. Nu-l înţeleg pe domnul Mulţescu. Nu înţeleg de ce se plânge. Eu am mai multă răbdare decât alţii, dar e un moment de supărare. În iarnă vom face o reevaluare”, a susţinut patronul lui Dinamo la Digi Sport.

În cazul în care Mulţescu se va despărţi de Dinamo, ar exista mai multe variante pentru înlocuirea sa. Fost antrenor în „Groapă”, Liviu Ciobotariu ar fi prima opţiune viabilă pe care şefii lui Dinamo au luat-o deja în calcul. O altă variantă ar fi Mircea Rednic, care s-a despărţit recent de CFR Cluj, după startul slab de sezon al fostei campioane a României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite