Dinamo se duce de râpă: Negoiţă a stabilit cât cere pe acţiuni. Dănciulescu şi-a anunţat şi el plecarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

După 17 etape, echipa e pe locul 7 în campionat şi, dacă la finalul sezonului regulat, nu va prinde primele şase poziţii, atunci se va bate în play-out pentru evitarea retrogradării.

La Dinamo, toţi cei cu putere de decizie dau, treptat, bir cu fugiţii! Mai întâi, a plecat cuplul Contra – Mutu. Acum, urmează ca tandemul Negoiţă – Dănciulescu să-şi facă exit-ul.

Această situaţie a fost confirmată chiar de fostul jucător al roş-albilor printr-o intervenţie la Digi Sport.

Ce a spus?

*Din ce ştiu eu, pe dânsul (n.r. – Ionuţ Negoiţă) nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, e o sumă de vreo două milioane de euro.

*E dispus să plece în orice moment, dacă se găseşte cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conducerii clubului. E dezamăgit şi nu-l mai interesează nimic din ce se întâmplă la echipă. În acest moment, clubul trebuie să se autofinanţeze.

*Vreau să vină vacanţa. Vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo. Trebuia să fac anunţul de mai de mult.

*Cei apropiaţi mie ştiu acest lucru, pentru că am mai vorbit cu ei pe acest subiect. însă, motivele care m-au împins la luarea acestei decizii vreau să le ţin numai pentru mine.

Omul ăsta (n.r. – Negoiţă) a spus că vinde clubul pe două milioane, dar câte datorii sunt în spate? Dacă vrei să vinzi, vinde, bă băiatule, şi pleacă! Claudiu Vaişcovici fost jucător Dinamo  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite