Dinamo se dezintegrează: Momente incredibile la antrenamentul de astăzi. Contra, furibund

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra a lăsat Dinamo pe locul 14 din 16 în Liga I, cu doar 9 puncte din 11 partide
Cosmin Contra a lăsat Dinamo pe locul 14 din 16 în Liga I, cu doar 9 puncte din 11 partide

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ trebuie să joace, vineri seară (ora 20.30), cu FC Argeş, în etapa a 12-a Ligii I. Deocamdată însă, nu se ştie cu ce antrenor pe banca tehnică şi cu ce jucători în lot.

Dinamo traversează, probabil, cea mai dificilă perioadă din istoria ei! Nici măcar în sezonul trecut, când se formase un focar de infecţie în lot şi echipa era ameninţată de retrogradare situaţia nu părea atât de dramatică. Pentru că atunci, exista, totuşi, un finanţator vizibil, Ionuţ Negoiţă. Acum, la club se află nişte investitori de carton, în frunte cu Pablo Cortacero, de care nimeni nu mai ştie nimic.

Drept urmare, salariile tuturor sunt trecute doar pe hârtie. În realitate, nimeni n-a văzut niciun ban din vară până acum. 

Cosmin Contra a fost, astăzi dimineaţă, la baza de la Săftica, a condus antrenamentul, după care şi-a luat la revedere de la jucători, aşa cum anunţase de miercuri! Rămâne de văzut cine va sta pe bancă, vineri seară, în meciul FC Argeş - Dinamo.

Iar plecarea lui Contra de la echipă a fost un puternic semnal de alarmă pentru jucătorii roş-albilor. Potrivit Digi Sport, doi dintre aceştia, Borja Valle şi Isma Lopez, s-au prezentat, astăzi, la Săftica, dar n-au mai intrat pe terenul de antrenament! Cei doi refuză să se mai pregătească până îşi vor vedea măcar o parte din salarii. Probabil, decizia lor va fi luată, în curând, şi de alţi jucători.

Până atunci, ultimele declaraţii făcute de Cosmin Contra, miercuri seară, la Digi Sport arată gravitatea situaţiei de la Dinamo.

Ce a spus Cosmin Contra?

*Aproape toţi au făcut memorii că nu sunt plătiţi. Nu ştiu când pleacă. Nu mi-au spus când vor pleca. Trebuie să vină un antrenor, clubul Dinamo nu moare, trebuie să vină cineva. Dar mie mi se pare ireal ca un antrenor să vină în această situaţie la Dinamo.

*Poate măcar acum, în ceasul al 12-lea, acest patron va face plata, va veni cu 5.000.000 de euro, cât a promis.

*Nu mi-am imaginat niciodată că poate exista aşa ceva, că nişte persoane care vin din Spania, o ţară aşa de dezvoltată, să facă aşa ceva. Mi-aş dori un miracol, să fi fost, de fapt, un vis urât aceste trei luni, să vină banii cu nemiluita acum la final, să fie acel proiect pe care l-au promis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite