Dinamo se degradează: Cum a arătat reunirea lotului la o echipă care vrea să ajungă în play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Popescu (dreapta)
Mihai Popescu (dreapta)

Ameninţată de ratarea play-off-ului, Dinamo continuă să se joace cu focul! Clubul i-a vândut pe Anton şi pe Costache şi riscă să-l piardă şi pe Penedo.

Dinamo şi-a pierdut în pauza de iarnă cel mai bun fotbalist, Paul Anton (6 goluri şi 3 pase decisive) fiind vândut la Anji (Rusia). De asemenea, cel mai promiţător tânăr jucător al roş-albilor, Valentin Costache (19 ani) a fost cedat la CFR Cluj. 

Cele două mutări au adus peste 1,2 milioane de euro în contul bucureştenilor. E clar însă că banii nu vor fi reinvestiţi în vederea întăririi lotului.

La reunirea de luni s-au prezentat 30 de jucători, iar noutăţile s-au numit Mihai Popescu, Vlad Olteanu (FC Voluntari) şi Daniel Popa (FC Botoşani), toţi rechemaţi după ce fuseseră împrumutaţi. 

Primii doi au făcut parte din defensiva ilfovenilor, locul 10 din 14, în prima parte a campionatului. Mihai Popescu (24 de ani) a fost titular în 18 meciuri, iar Vlad Olteanu (21 de ani) a bifat 12 prezenţe în Liga I. 

În schimb, atacantul Daniel Popa (22 de ani) n-a impresionat nici la Botoşani, acolo unde a înscris o dată în 20 de jocuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite