Dinamo, concedieri pe bandă rulantă: Clubul a anunţat, oficial, că pleacă doi titulari. Cine se mai află pe lista neagră

Dinamo, concedieri pe bandă rulantă: Clubul a anunţat, oficial, că pleacă doi titulari. Cine se mai află pe lista neagră

Ajunsă la două puncte de locul 13, primul care duce în liga secundă, Dinamo se pregăteşte să-şi schimbe masiv lotul în pauza de iarnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tocmai de aceea, site-ul oficial al clubului a anunţat, astăzi, despărţirea de panamezii Cooper şi Penedo. 

Primul fusese, oricum, exclus din lot, după ce a lipsit nemotivat de la antrenamentul de duminică, în timp ce Penedo are 37 de ani. Potrivit Telekom Sport, sunt şanse mari ca Armando Cooper să joace din 2019 la Dunărea Călăraşi. 

Iar Digi Sport susţine că lista plecărilor de la Dinamo se va completa, în următoarele zile, cu Sergiu Popoviciu, Tomislav Gomelt, Mircea Axente şi Ivan Pesici. Roş-albii s-au despărţit deja, în ultimele săptămâni, de Daniel Subotici, Teddy Mezague, Gicu Grozav şi Kino Delorge. 

Rednic i-a adus deja pe Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Tade şi Montini, iar Ioan Filip (29 de ani), aflat acum la Petrolul, se va alătura lotului roş-albilor din iarnă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: