Dinamo, blestemată cu coronavirus: Şase jucători s-au îmbolnăvit, meci amânat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Montini şi colegii săi sunt într-o situaţie disperată
Montini şi colegii săi sunt într-o situaţie disperată

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ traversează un sezon groaznic! Pe lângă faptul că e pe loc retrogradabil în play-out, ea tocmai a devenit prima din România cu jucători şi oameni din cadrul lotului, depistaţi a doua oară cu COVID-19!

Totul merge prost pentru Dinamo în actuala stagiune! Pe linie sportivă, echipa e praf, pe penultimul loc în play-out, la cinci puncte de prima poziţie care asigură rămânerea în Liga I. Iar pe linie medicală, roş-albii s-au „abonat“ la COVID-19!

La mijlocul lunii iunie, când s-a reluat campionatul după pauza cauzată de pandemie, s-a amânat meciul Dinamo - Chindia din cauza faptului că magazinerul bucureştenilor a avut rezultat pozitiv la un test. Omul a fost izolat, la fel ca şi restul echipei, iar Dinamo - Chindia a fost reprogramat. Pentru astăzi. Doar că, astăzi, altă surpriză neplăcută: şase jucători de la Dinamo au coronavirus!

Informaţia a fost confirmată de secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ştefan, la Pro X. Potrivit oficialului LPF, Dinamo - Chindia se va amâna din nou!

Ce a spus Justin Ştefan?

*Înţeleg că e vorba despre şase jucători testaţi pozitiv, se va repeta testul astăzi, iar mâine se vor repeta testele. Cei bolnavi au intrat în izolare, iar restul jucătorilor au plecat acasă. Toţi cei şase jucători vor reface testul astăzi la o altă clinică. În cazul în care rezultatele vor fi din nou pozitive, aceştia vor române izolaţi, iar ceilalţi jucători din lot urmează să fie retestaţi peste 5 zile. 

*E clar că meciul din această seară (n.r. - Dinamo - Chindia) nu se va mai juca. În acest moment, căutăm o dată să reprogramăm.

*Nu vrem să fie dezavantajaţi, aşa încât vestea e prea proaspătă. Avem doar nişte scenarii şi sper ca până la sfârşitul zilei să avem mai multe informaţii.

CITEŞTE ŞI:

Clubul Dinamo, un focar de infecţie: Cine sunt cei 6 jucători cu COVID-19

Dinamo, perspective groaznice: Cornel Dinu a anunţat unde va ajunge echipa

Dinamo, amatorism înfiorător: Detaliul care arată de ce echipa e în colaps

Dinamo, situaţie catastrofală: Mihalcea, dat afară de suporteri! „Câinii“ apelează la „SMURD“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite