Dinamo, bătută de Iaşi cu 3-1! Ce au avut de spus Ioan Andone şi Adi Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Dinamo a condus cu 1-0 în Copou, însă ieşenii au marcat trei goluri şi s-au impus fără emoţii. Oaspeţii au jucat în inferioritate din minutul 63, au acuzat arbitrajul şi starea gazonului.

"Poţi să joci fotbal pe un asemenea teren? E patinoar. La Mediaş s-a putut juca pentru că era terenul cu încălzire. Nu se poate aşa ceva! Nu se gândesc la jucători federaţia şi liga? Şi îl mai găsim şi pe Colţescu, care ne-a eliminat un jucător. Ştie el de ce nu ne-a arbitrat acest sezon până acum. Am avut penalti la Romera, când a intrat în el Grahovac. Nu putem să ne apropiem de primele locuri, pentru că apar arbitrii. Ei îşi iau baremurile, mai iau bani şi prin străinătate şi noi murim pe bancă. Oliva a alunecat, n-a vrut să facă penalti. Oricum acolo trebuia să coboare Lazăr, la Bosoi. Dacă nu funcţionează încălzirea, să nu se joace", a declarat Andone la Dolce Sport.

Tehnicianul nu crede că investitorii indieni pot investi la Dinamo, deoarece consideră că aceştia "nu sunt serioşi".

"Ne şteptam la mai mult, terenul a fost sub orice critică, dar am jucat şi noi şi ei pe acelaşi teren. Trebuie să uităm meciul ăsta, să ne gândim la Steaua", a declarat Mutu, citat de News.ro.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I în care mijlocaşul Azer Busuladzici a fost eliminat în minutul 63.

Golurile învingătorilor au fst marcate de A. Cristea '25 din penalti, Ştefănescu '72 şi V. Gheorghe '90+1 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Nedelcearu, în minutul 7. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite