Dinamo – Astra Giurgiu, amânat din cauza coronavirusului! Când urmează să se joace meciul

Dinamo – Astra Giurgiu, amânat din cauza coronavirusului! Când urmează să se joace meciul

Partida din cadrul etapei a 9-a a Ligii 1 la fotbal, dintre Dinamo – Astra Giurgiu, programată să se joace astăzi, la ora 21.00, a fost reprogramată

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul amânării meciului a fost făcut iniţial de clubul Dinamo, pe reţelele de socializare, la scurt timp venind şi confirmarea oficială din partea Ligii Profesioniste de Fotbal. 
 
Motivul amânării este reprezentat de numărui mare de jucători ai clubului Astra Giurgiu infectaţi cu noul coronavirus şi a faptului că nu s-au aflat, până la ora 15.00, rezultatele retestărilor sportivilor identificaţi drept contacţi.
 
“Având în vedere că un număr mare de jucători din cadrul clubului Astra Giurgiu au fost depistaţi pozitiv la testul infectării cu COVID-19, în ziua de 28 octombrie 2020, generând declanşarea unei anchete epidemiologice de către Direcţia de Sănătate Publică, precum şi faptul că până vineri, 30 octombrie, la ora 15.00, cu şase ore înantea meciului, clinica medicală nu a putut comunica rezultatele retestărilor jucătorilor identificaţi drept contacţi, în conformitate cu prevederile principiilor de desfăşurare a competiţiei aferente sezonului 2020 - 2021, LPF a decis: meciul FC Dinamo - Astra Giurgiu, programat în cadrul etapei a 9-a, din Casa Liga 1, a fost amânat. 
Meciul va fi reprogramat în ziua de 14 noiembrie 2020, la o oră ce va fi stabilită ulterior în acord cu opţiunea deţinătorului de drepturi media”, este anunţul LPF. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările