Dinamo îl aruncă pe Dolha şi îl ia pe „Babicu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilian Dolha şi Cristi Munteanu
Emilian Dolha şi Cristi Munteanu

„Ema“ a primit o dezlegare din partea „câinilor“ să-şi caute echipă. În locul său, roş‑albii îl aduc înapoi pe Cristi Munteanu, liber de contract, după ce a fost dat afară de la Astra. Prima victimă a sezonului catastrofal pentru Dinamo se numeşte Dolha. Şefii l-au sacrificat şi l-au înlocuit, ca de obicei, cu un jucător adus gratis.

Pus la zid pentru greşelile din partidele cu Galatasaray şi cu Panathinaikos din Liga Europa, Dolha a fost mazilit de conducători. După fiecare eşec în faţa turcilor şi a grecilor, goalkeeperul a fost tras la răspundere.

A fost, mai întâi, declarat labil psihic, pentru ca apoi să fie ironizat. „Are nume de fată", a spus Cornel Dinu despre cel poreclit „Ema". Imediat după revenirea echipei de la Atena, Dolha a fost chemat la o întâlnire cu acţionarii.

Mesajul? „Mai stai la Dinamo doar dacă accepţi înjumătăţirea salariului, adică 60.000 de euro pe sezon. Dacă nu vrei, îţi cauţi echipă", i s-a transmis lui Dolha, care a ales a doua variantă.

„Babicu" revine a şasea oară în „groapă"!

Probabil mizându-se pe faptul că „Ema" va accepta „divorţul", şefii aveau planul de rezervă pregătit: Cristi Munteanu. Acesta este gata de a şasea revenire în „Groapă"! „Babicu" s-a întâlnit zilele trecute cu Nicolae Badea pentru tratative. Portarul de 35 de ani a acceptat să joace în „Ştefan cel Mare", după ce şi în vară fusese acontat de „câini" până în 2011!

Atunci însă a fost vândut la Astra după câteva antrenamente. Acum, liber de contract, el va semna pentru şase luni cu opţiune de prelungire. Înţelegerea se va perfecta la începutul anului viitor, iar portarul este aşteptat la data de 11 ianuarie la reunirea roş-albilor.

Vine şi Cătălin Doman!

„Câinii" se întăresc şi la mijlocul terenului prin aducerea lui Cătălin Doman de la FC Argeş, o ţintă mai veche a lor. El va fi deţinut în coproprietate de cele două cluburi, iar, după un transfer în străinătate, banii se vor împărţi în mod egal.

Mijlocaşul de 21 de ani este pe lista roş-albilor din vară, dar acum afacerea este ca şi făcută. Motivul? Doman îl va înlocui pe Adrian Cristea, „Prinţul" urmând să fie vândut în această iarnă. „Câinii" vor şi un alt fotbalist piteştean, Iulian Tameş.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite