Dinamo - Sportul 1-3! “Câinii” au cedat primul loc lui CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa lui Ciobotariu a pierdut surprinzător, acasă, cu Sportul, după ce a deschis scorul în minutul 2! De eşecul roş-albilor au profitat oamenii lui Jorge Costa, care au câştigat cu Pandurii şi au devenit lideri, cu două puncte avans.

În numai trei etape din retur, Dinamo a pierdut 5 puncte! Runda trecută a remizat la Pandurii, deşi a condus cu 2-1 şi a avut şi un om în plus, iar acum a fost învinsă pe teren propriu de Sportul cu 3-1.
Marius Niculae a deschis scorul în chiar minutul 2, după ce a deviat şutul lui Dănciulescu, iar apoi "studenţii" au trecut la conducerea meciului. Nistor, cu capul, din apropiere şi Ferfelea, din lovitură liberă, cu largul concurs al lui Bălgrădean, au trimis echipa lui Isăilă cu avantaj la pauză.
În a doua repriză, Ciobotariu a forţat încă din start, schimbându-i pe Dorel Stoica şi Strătilă cu Tameş şi Alexa. Pe final l-a aruncat pe teren şi pe Ţucudean, Dinamo jucând cu practic cinci oameni de atac, dar cei care au înscris au fost tot oaspeţii, prin Lazăr. Isăilă şi-a permis la final să-l debuteze pe Răzvan Popa, în vârstă de doar 16 ani, iar echipa de copii a Sportului, care nici măcar n-are jucători să completeze foaia de joc, e singura din Liga 1 cu maximum de puncte în retur, având trei victorii din trei meciuri.

După această înfrângere, Dinamo a coborât pe locul doi, fiind depăşită de CFR Cluj, care a învins cu 2-0 pe Pandurii şi are două puncte avans. Steaua va juca duminică cu Astra şi, dacă va învinge, se va apropia la trei puncte de Dinamo.

Dinamo - Sportul 1-3

Au marcat: M. Niculae 2 / Nistor 15, Ferfelea 32, V. Lazăr (81)

Dinamo: Bălgrădean - Luchin, Grigore, Moţi, Pulhac (Ţucudean 75) - Strătilă (Alexe 46), D. Stoica (Tameş 46), C. Munteanu, Platini - Dănciulescu, M. Niculae
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Sportul: C. Lungu - D. Lung, Cioranu, Ghinga, I. Şerban - Ferfelea, A. Lungu, Novac, V. Lazăr (R. Popa 90+3) - C. Nistor (Curelea 76), L. Dobre (Ciobanu 90)
Antrenor: Daniel Isăilă

Arbitru: Cristi Balaj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite