Din prieteni au ajuns duşmani de moarte. Marţian şochează:„Mutu a încercat să mă asasineze!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu este acuzat de fostul său prieten, Adrian Marţian, ca ar fi încercat să-l asasineze în Corsica din cauza unei afaceri litigioase care i-a transformat pe cei doi duşmani înverşunaţi.

Foşti prieteni şi parteneri de afaceri, Adrian Mutu şi Adrian Marţian sunt acum la cuţite din cauza unei afaceri cu biodiesel, ajungându-se chiar la plângeri penale şi la ameninţări. Mai nou, Marţian dezvăluie că Mutu chiar a vrut să-l asasineze pe fostul său partener pe vremea când juca la Ajaccio. 

"La începutul lui 2013, am primit un telefon de la Mutu, care m-a rugat sa vin de urgenţă în Corsica pentru că vrea să discutăm ceva important. M-am urcat în avion şi am plecat la Ajaccio, unde aveam să traiesc un episod incredibil, pe care publicul trebuie să-l afle pentru a înţelege cine este cu adevărat Adrian Mutu şi cu ce lucruri murdare se ocupă. A încercat să mă asasineze! Si nu sunt singurul pe care l-a avut în vizor", a spus Marţian pentru Gazeta Sporturilor. 

Patronul clubului UTA a explicat cum s-a ajuns la acest scenariu şi cum a vrut Mutu să-l lichideze. "A încercat să mă forţeze să semnez un document prin care să renunţ la partea mea din fabrica de biodiesel. Am refuzat şi apoi a dat un telefon, iar după câteva minute au intrat în încăpere doi corsicani, aranjaţi cu pistoale. Îi chemase să mă lichideze! Nu-i nicio glumă. Calculul lui Mutu a fost atunci aşa: ori Marţian semnează, ori moare. Ulterior, chiar el mi-a povestit tot. Mi-a zis că mă programase de multă vreme", a mai spus Martian, care a scăpat de la moarte pentru că unul dintre asasinii plătiţi îl cunoştea ca fiind prietenul patronului lui Ajaccio, Alain Orsoni. 

Contactat de reporterii Gazetei Sporturilor, Mutu nu a vrut să comenteze, în vreme ce mama fotbalistului s-a limitat să precizeze că "Marţian spune numai minciuni, ca de obiecei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite