Dimensiunile tragediei se văd acum! Ce s-a întâmplat în familia lui Patrick Ekeng la şase luni de la moartea fostului dinamovist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Ekeng
Patrick Ekeng

La şase luni de la decesul lui Patrick Ekeng, fotbalistul decedat acum o jumătate de an, în familia fostului dinamovist s-a petrecut un eveniment care măreşte proporţiile tragediei din Ştefan cel Mare.

Soţia camerunezului a născut zilele trecute un băieţel, care din nefericire nu-şi va cunoaşte niciodată tatăl. 

Nathalie era însărcinată la momentul tragediei şi a născut câteva zile un băiat. Aceasta a publicat pe reţelele de socializare o imagine emoţionantă cu cei doi copii ai cuplului.Patrick şi Nathalie erau deja părinţii unei fetiţe, Kim Anaia, care are acum doi ani şi jumătate.

Patrick Ekeng a murit pe teren în tricoul lui Dinamo, din cauza unor probleme cardiace, în timpul meciului cu Viitorul, la începutul lunii mai. Atunci lumea fotbalului a asistat la un episod şocant. Ekeng (26 de ani) s-a prăbuşit pe gazon şi a murit la scurt timp.

S-a pornit o anchetă, fiindcă medicii prezenţi nu i-au acordat primul ajutor. Ulterior, în urma autopsiei, s-a desco­perit că africanul nu ar fi trebuit să joace, având mai multe anomalii la nivelul cordului.

image
ekeng
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite