Dică îşi acuză un elev de trădare: discurs acid al antrenorului despre un fotbalist acuzat că se dă lovit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Dică
Nicolae Dică

Atmosfera e tensionată în acest final de an la FCSB, iar acest lucru a „transpirat“ afară la conferinţa de dinaintea meciului cu FC Lugano (joi, ora 22.00, Telekom Sport).

Romario Benzar, Bogdan Planici, Filipe Teixeira şi Denis Alibec (accidentaţi) şi Constantin Budescu (suspendat) vor rata ultimul meci din grupele Ligii Europa.

Antrenorul roş-albaştrilor a lăsat însă de înţeles că, de fapt, Alibec se dă lovit! 

„După meciul cu Juventus are o problemă la genunchi. A făcut un RMN şi nu poate fi apt pentru mâine. Nu ştim dacă în următoarele meciuri de campionat va juca. Depinde cât de mult îşi doreşte să joace şi dacă va putea juca. Tot mi-am pus aceste întrebări, care sunt motivele pentru care unii jucători s-au accidentat? La unii am răspunsul, în cazul altora nu găsesc răspunsul“, a declarat Dică. 

Nu e pentru prima dată când tehnicianul roş-albaştrilor îl „înţeapă“ pe Alibec pentru lipsa sa de implicare.

„Am avut colegi de echipă care făceau injecţii în genunchi, intrau pe teren şi mâncau terenul. Aşa procedau Rădoi sau Ghionea. Dacă el (n.r. – Alibec) nu vrea să joace, ce să-i fac, dacă nu doreşte? Dacă spune că nu poate, nu pot să-l oblig să joace“, a declarat Dică, acum câteva săptămâni.

Până şi patronul Gigi Becali a lăsat de înţeles că Alibec se dă lovit: „Alibec, nu ştiu care e treaba cu el. A zis că-l doare şi că nu poate să se antreneze. Poate n-avea chef şi a zis că-l doare. Asta după ce a flat că va juca titular Gnohere. Nu ştiu dacă e adevărat, dar ce pot să-i fac? Ce o fi o fi“.

Alibec a fost transferat de FCSB de la Astra pentru două milioane de euro. În acest sezon, atacantul de 26 de ani n-are niciun gol marcat în Liga I. A punctat însă de două ori în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite