„Diavolul“ a fost încurcat de tușier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buffon scoate mingea lui Muntari din poartă
Buffon scoate mingea lui Muntari din poartă

Milan - Juventus s-a terminat 1-1, iar rossonerri au rămas pe primul loc în Serie A. Fanii de pe „San Siro" n-au cum să fie mulţumiţi însă, mai ales că arbitrul i-a dezavantajat.

 În minutul 25, la 1-0 pentru Milan, Muntari a înscris un gol valabil, dar asistentul a avut altă părere. N-a văzut că mingea a intrat cu cel puţin o jumătate de metru în poartă şi a cerut ca jocul să continue!

Galliani i-a făcut „mafioţi"

La pauză, Adriano Galliani, administratorul delegat al gazdelor, şi-a părăsit locul din tribună şi a participat la o discuţie aprinsă cu centralul Paolo Tagliavento şi cu antrenorul echipei Juventus, Antonio Conte. „Voi reprezentaţi mafia din fotbal", i-ar fi strigat tehnicianul lui Galliani. Gianluigi Buffon, portarul lui Juventus, a turnat gaz peste foc. „A fost o fază atât de confuză şi rapidă încât n-am văzut dacă mingea a depăşit linia porţii. Şi dacă aş fi văzut, sunt sincer când spun că nu i-aş fi zis acest lucru arbitrului", a afirmat Buffon. Până la finalul meciului, şi celor de la Juventus le-a fost anulat un gol, lui Matri, în minutul 79, pe motiv de ofsaid, decizia fiind una la limită.

Jucătorii au sărit la bătaie

Tensiunea din timpul partidei s-a perpetuat după fluierul final. Jucătorii celor două echipe s-au luat la harţă şi totul s-a lăsat cu împingeri şi cu trageri de tricou. Ambrosini s-a contrat, în principal, cu Chiellini, în timp ce Van Bommel şi Pirlo au format un alt „cuplu" încins. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite