Dialog savuros între Bute şi Pascal: „Sunt mai puternic decât îţi imaginezi, victoria va fi a mea!“ / „Lucian, înfrângerea e deja în mintea ta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bute şi Pascal se înfruntă duminică dimineaţa, la ora 6.00
Bute şi Pascal se înfruntă duminică dimineaţa, la ora 6.00

Cu mai puţin de 48 de ore înainte de confruntarea directă, Jean Pascal şi Lucian Bute şi-au aruncat reciproc mănuşa, pornind un adevărat război psihologic.

Atât Lucian Bute, cât şi Jean Pascal s-au întâlnit în platoul unei televiziuni canadiene şi au prefaţat duelul de duminică dimineaţa (ora 6.00, ora României, în direct la Digi Sport 1). Ambii pugilişti se consideră învingători în "main event-ul" Galei de la Montreal, fiecare încercând prin replici acide să-şi destabilizeze psihic adversarul.

Pascal: "Lucian spune că el va câştiga, eu spun că eu o să câştig, dar cel care poate spune clar este Carl Froch. Eu am pierdut cu Froch, dar am rezistat şi m-am bătut cu el 12 runde. Iar el era mai tânăr, avea foame de rezultate, voia sa devină campion mondial", a spus canadianul în direct la TV, citat de ziare.com.

Bute: "Eu sunt boxerul mai bun, e clar. Mă cunosc, simt că sunt în formă, iar sâmbăta veţi vedea cum Michael Buffer va anunţa victoria mea. Îi ştiu slăbiciunile lui Pascal şi voi profita de ele."

Pascal: "Lucian, priveşte-mă în ochi, înfrângerea este deja în mintea ta!"

Bute: "Crezi asta? Sunt mai puternic decât îţi imaginezi, nu poţi să faci nimic."

Pascal: "Cand am semnat contractul, Bute ştia de accidentare. Am anulat meciul cu Chad Dawson, o luptă pentru titlul mondial, ca să mă bat cu Lucian. Dacă refuzam, acum eram campion mondial."

Bute: "Da, ştiam de accidentare, dar am putut s-o controlez până la un anumit punct. Consider că am luat cea mai bună decizie atunci când m-am operat. Jean are un motiv mai bun decât dragostea fanilor pentru a accepta să se bată cu mine, acea bursă de doua milioane de dolari!"

Pascal: "Dacă ştiam că eşti accidentat, mă luptam cu Dawson şi apoi cu tine şi castigam două milioane în plus!".

Partida cu Pascal este prima pentru Lucian Bute după o pauză de mai bine de un an. Ultimul meci disputat de pugilistul român a avut loc în noiembrie 2012, atunci când acesta l-a învins pe rusul Denis Grachev. Anul trecut, în luna mai, Bute ar fi trebuit să boxeze cu Pascal, dar s-a operat la mână şi disputa a fost amânată pentru luna ianuarie a acestui an.

CITIŢI ŞI:

Leonard Doroftei îi spulberă iluziile lui Lucian Bute: „Mai bine să nu se prezinte la meci!“

Lucian Bute şi Jean Pascal se bat pentru coroana Montrealului. Meciul e duminică dimineaţa, de la ora 6.15, pe Digisport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite