Dezvăluiri uluitoare ale unei sportive dependente de sex: „M-am prostituat şi în timpul Jocurilor Olimpice“

Dezvăluiri uluitoare ale unei sportive dependente de sex: „M-am prostituat şi în timpul Jocurilor Olimpice“

Suzy Favor HAmilton

Lumea sportului şi nu numai ea a rămas cu gura căscată după ce o sportivă cu forme apetisante a decis să-şi recunoască dependenţa de sex.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am fost mereu dependentă de sex, iar pentru mine dorinţa de a fi cea mai bună pe pistă s-a transformat în dorinţa de a fi cea mai bună în pat", a declarat Suzy Favor Hamilton, o atletă americancă, participantă la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice.Ea a şocat mai departe: "M-am prostituat şi în timpul Jocurilor Olimpice de la Sydney, din 2000". 

Suzy, care a devenit escotă în Las Vegas, sub numele de Kelly Lundy, câştiga peste 500 de dolari pe oră şi ajunsese să aibă chiar şi 5 clienţi pe zi. "Într-o zi am alergat un semi maraton într-un oraş, apoi am luat avionul şi am avut cinci contacte cu cinci parteneri diferiţi", a mai mărturisit fosta sportivă, acum în vârstă de 47 de ani. 

Cauza acestui comportament deviant a fost instabilitatea ei psihica accentuată. "Am încercat şi droguri, şi alcool şi jocuri de noroc, dar am ales sexul pentru că asta mi-a plăcut cel mai mult", s-a destăinuit ea. Suzy a terminat cu prostituţia şi va lansa azi o carte, intitulată "Fast Girl", în care îşi povesteşte această viaţă ascunsă.


citeste totul despre: