Dezvăluiri inedite despre Ion Ţiriac: „A învăţat reţete de la mama!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost jucător profesionist de hochei şi tenis, Ion Ţiriac este acum, la aproape 77 de ani, cel mai de succes om de afaceri al României.

Fostul mare campion Boris Becker a vorbit, la Europa FM, despre relaţia sa cu Ion Ţiriac, precizând că românul a fost ca un tată pentru el, dar şi că fostul tenisman a învăţat multe reţete de la mama sa.

"A avut grijă de mine când am avut prima prietenă, prima bere, a fost ca un tată pentru mine. M-a învăţat ADN-ul tenisului. Cum să câştig ca jucător şi ca antrenor. Este vorba despre ultimul punct. Nu trebuie să fie neapărat frumos, trebuie să găseşti o cale, este despre atitudine şi mentalitate, să joci până la sfârşit. Desigur vrei să joci perfect tot timpul, dar până la urmă trebuie să câştigi. A învăţat de la mine cultura germană,  despre cum funcţionază familia germană. A învăţat multe reţete de la mama, despre cârnaţii nemţeşti, salam şi şniţele, dar şi despre valorile germane pe care le respectă şi apreciază şi astăzi”, a spus Boris Becker într-o intervenţie telefonică în emisiunea "La Radio cu Andreea Esca", la care invitat a fost Ţiriac.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite