Dezvăluire ingrijorătoare despre Rafa Nadal, făcută de unchiul Toni. Cât va mai  juca tenis nepotul său

Dezvăluire ingrijorătoare despre Rafa Nadal, făcută de unchiul Toni. Cât va mai  juca tenis nepotul său

Unchiul şi fostul antrenor al lui Rafa Nadal, Toni Nadal a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă jucătorul de tenis

"Rafael nu este un jucător de tenis, este o persoană cu probleme medicale care joacă tenis. Cu toate acestea, el vrea să continue. În pofida acestor probleme de sănătate, ar vrea să mai joace încă 2-3 ani, cine poate şti", a declarat Toni Nadal în presa din spania.

A abandonat la Indian Wells, s-a retras de la Miami

Din cauza problemelor de sănătate, câştigătorul a 17 titluri de Grand Slam a fost nevoit să abandoneze sau să se retragă de la ultimele două turnee de Master. ”Nu este momentul să mă plâng prea mult. Mă simt competitiv când sunt 100% şi acesta este obiectivul meu, să fiu sănătos cât mai multe săptămâni posibil. Cel mai probabil, voi fi pe teren la Monte-Carlo”, a declarat Nadal, în urmă cu trei săptămâni, la conferinţa de presă în care a anunţat retragerea înainte de semifinala de la Indian Wlls cu Federer.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: