Dezastru pentru Simona Halep la Miami! Românca a fost surclasată de Karolina Pliskova şi a ratat finala, dar şi şansa de a redeveni lider mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demult n-a mai avut parte Simona Halep de un meci atât de groaznic, precum cel din semifinalele turneului de la Miami.

Simona a întâlnit-o pe Karolina Pliskova, o adversară pe care o învinsese de şapte ori până azi. Simona a început bine, cu un joc consistent şi a fost agresivă, a jucat cu mingi lungi şi pe marginile terenului, care au obligat-o pe adversară să se mişte mult şi să lovească din poziţii inconfortabile. 

Pe serviciul Karolinei Pliskova, la 3-3, Halep a avut 40-15, dar ploaia a întrerupt partida timp de aproape o oră. 

La reluare, Pliskova a comis o dublă greşeală, astfel că scorul a devenit 4-3 pentru Simpna, apoi 5-3, după serviciul româncei.

Din acel moment, s-a produs o prăbuşire bruscă în jocul Simonei Halep care a pierdut game după game. Pliskova a câştigat primul set cu 7-5 şi în cel de-al doilea a ajuns la neverosimil 5-0, moment în care ploaia a întrerupt din nou meciul. Deşi se părea că partida va fi reluată a doua zi, pentru că la Miami era miezul nopţii, organizatoriile-au obligat pe cele doiă jucătoare să revină pe teren.

Simona a avut o tresărire de orgoliu şi a evitat setul la zero, câştigând un game. S-a terminat 6-1 pentru Karolina Pliskova, care va juca în finală contra australiencei Asleigh Barty. Timpul efectiv de joc a fost de o oră şi 13 minute, dar din cauza întreruperilor meciul a durat mai mult de trei ore.

Halep ratează astfel şansa de a reveni pe primul loc în lume, şi va rămâne pe poziţia a treia dacă Pliskova câştigă turneul.  În cazul în care Karolina pierde, Halep va fi pe locul doi în lume, începând de luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite