Dezastru la naţionalele de juniori! În 2019, eşecuri grele la toate categoriile de vârstă! Ne-a bătut până şi Haiti

Dezastru la naţionalele de juniori! În 2019, eşecuri grele la toate categoriile de vârstă! Ne-a bătut până şi Haiti

Echipa nationala under 16 a pierdut, 0-1, cu selectionata similara a rusiei foto frf

În ultimele două luni, naţionalele de juniori ale României au bifat rezultate dezamăgitorare totul culminând, sâmbătă, cu eşecul echipei U16, învinsă de naţionala U17 a statului Haiti

În afara naţionalei U 21, calificată după 20 de ani la un turneu final, semnele reveniri fotbalului românesc în elita sunt îngrijorătoare. Anul acesta naţionalele U17 şi U19 au ratat calificările la turneele finale, în timp ce selecţionatele U15, U 16 şi U 18 au înregistrat eşecuri aproape pe linie.

UNDER 15 În urmă cu trei săptămâni, la Buftea, România U15 a jucat două meciuri amicale cu echipa similară a Ucrainei. Ambele mecuri s-au terminat cu victorii ale oaspeţilor şi fără ca echipa noastră să înscrie măcar un gol, 0-1 şi 0-2

UNDER 16 Săptămâna aceasta, la turneul amical UEFA găzduit tot în România, ţara noastră a bifat trei eşecuri din tot atâtea meciuri, 1-3 cu Cipru U16, 0-1 cu Rusia U16, şi, bomboana pe colivă, 0-1 cu Haiti U17.

UNDER 17 În turul de elită al Campionatului European, desfăşurat în Turcia la sfârşitul lunii martie. România a terminat grupa pe locul trei cu 2 înfrângeri, 1-5 cu Austria şi 0-3 cu Italia, şi o victorie, 3-1 cu ţara gazdă. Succesul României a venit în urma unui meci care nu mai avea niciun fel de miză şi în care adversara a jucat în 10 oameni încă din minutul 8. La turneul final se calificau echipele clasate pe primul loc în cele opt grupe şi cele mai bune şapte ocupante ale poziţiilor secunde.

UNDER 18 La începutul lunii aprilie, reprezentativa Under 18 a avut programate două meciuri amicale cu echipa similară a Slovaciei. Ambele partide au avut loc în deplasare iar cele două naţionale şi-au împărţit victoriile, 1-0 şi 2-4

UNDER 19 La sfârşitul lunii martie, România a ratat şi calificarea la turneul final al Campionatului European U19. La Turneul de Elită organizat în Rusia, echipa ţării noastre a adunat o victorie, 4-0 cu Azerbaijan, într-un meci care nu mai avea vreo miză, un egal, 0-0 cu Rusia, şi o înfrângere categorică, 0-5 cu Irlanda, şi a terminat pe locul secund în grupă. Cum doar prima echipă se califica mai departe, România s-a întors acasă cu obiectivul neîndeplinit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: