Dezastru pentru Chelsea: Clubul patronat de Roman Abramovici, zguduit din temelii după anunţul făcut de FIFA

Dezastru pentru Chelsea: Clubul patronat de Roman Abramovici, zguduit din temelii după anunţul făcut de FIFA

Roman Abramovici

Formaţia londoneză a fost, cândva, printre pretendentele la titlu în Premier League, însă acum ocupă doar locul 6 şi, la cum merg lucrurile, nu va mai avea vreo treabă cu poziţiile fruntaşe în viitorul apropiat.

Chelsea e pe marginea prăpastiei! În campionat, echipa e lovită de o criză prelungită, având trei înfrângeri în ultimele patru etape de Premier League. Iar aceste eşecuri au venit şi la nişte scoruri ruşinoase: 0-2 cu Arsenal, 0-4 cu Bournemouth şi 0-6 cu Manchester City!
 
În aceste condiţii, viitorul italianului Maurizio Sarri e incert, însă mai grav e că, indiferent de numele antrenorului, lotul nu va mai putea fi reconstruit până în 2020! Asta deoarece, astăzi, FIFA a dat o sancţiune dură împotriva clubului:
 
*Interdicţie de la transferuri în următoarele două perioade de mercato
 
*Amendă de 600.000 de franci elveţieni
 
Astfel, Chelsea mai poate aduce jucători noi abia în vara anului 2020!
 
S-a ajuns aici din cauza iregularităţilor descoperite de FIFA în transferurile jucătorilor mai tineri de 18 ani. E un subiect extrem de delicat pentru FIFA, iar de-a lungul anilor şi alte cluburi au fost sancţionate drastic pentru că n-au respectat regulamentul, atunci când au transferat jucători sub 18 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: