Dezastru pentru Andreescu: „Bibi“ s-a retras de la Indian Wells şi iese din Top 10 mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Andreescu are de slăbit câteva kilograme bune, dacă vrea să aibă o carieră mai lungă în circuit
Bianca Andreescu are de slăbit câteva kilograme bune, dacă vrea să aibă o carieră mai lungă în circuit

Revelaţia sezonului trecut în circuitul feminin încă n-a apucat să joace un meci în 2020 şi, din păcate pentru ea, va rata ocazia de a reveni pe teren la BNP Paribas Open, unde avea de apărat 1.000 de puncte!

La doar 19 ani, Bianca Andreescu (4 WTA) arată fragilitatea unei sportive care e pe final de carieră! Anul trecut, canadianca aproape că n-a jucat deloc, între 25 martie şi 7 august, ratând, practic, sezonul de zgură din cauza problemelor medicale.

Apoi, Andreescu s-a „rupt“ la Turneul Campioanelor, la Shenzhen. Accidentarea a apărut în prima partidă disputată în China, pierdută cu Simona Halep, şi a recidivat în al doilea meci, încheiat după primul set cu Karolina Pliskova. De atunci, de la 30 octombrie 2019, „Bibi“ n-a mai jucat deloc! Şi şi-a tot amânat revenirea pe teren care, potrivit ultimelor informaţii, ar fi trebuit să aibă loc la Indian Wells (12-22 martie). Aici, Andreescu, campioana en-titre, avea de apărat 1.000 de puncte.

Doar că, sâmbătă seară, la fel ca Simona Halep, Angelique Kerber sau Kuzneţova.

„Aşa cum mulţi dintre voi ştiţi, am tot încercat să-mi revin după o accidentare suferită, anul trecut, la WTA Finals. A fost un drum lung de recuperare şi, chiar dacă abia aşteptam să revin pe teren şi să-mi apăr titlul la Indian Wells, din păcate, încă nu sunt 100%“, a explicat Andreescu.

Drept urmare, fără punctele luate anul trecut, Bianca va ieşi din Top 10, urmând a ajunge undeva pe locul 12!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite