Dezastru fără Şumudică: Noua lui echipă a umilit-o pe cea de la care a fost pus pe liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Şumudică a regretat despărţirea de Gaziantep, însă, când ne uităm la ultimele rezultate, pare că mutarea l-a salvat pe fostul rapidist de la o situaţie critică.

Între 20 septembrie şi 7 ianuarie, Gaziantep a legat o serie impresionantă de 17 partide fără înfrângere (zece victorii, şapte remize). Apoi însă, a venit un eşec în campionat, 1-2 cu Sivasspor în deplasare, meci care a fost urmat de plecarea lui Şumudică de la Gaziantep din cauza unui conflict iscat pe marginea prelungirii contractului său.

Iar de atunci, Gaziantep are alte două eşecuri în trei partide. Ultima înfrângere a venit, astăzi, în deplasare, cu Rizespor, formaţie cu care tocmai a semnat Şumudică! Românul n-a fost pe bancă la această partidă, urmând să debuteze, oficial, sâmbătă, în deplasarea cu campioana Istanbul Başakşehir. Totuşi, românul a văzut cum noua sa echipă a sfâşiat Gaziantep, scor 3-0 (Skoda 42, 55-penalty, Samu 88-penalty).

La Gaziantep, Toşca a fost titular şi integralist. Maxim a prins şi el primul „11“, dar a părăsit terenul, în minutul 57, când gazdele aveau deja 2-0.

După succesul de astăzi, primul după o serie de şase meciuri fără victorie, Rizerspor a urcat pe locul 12 din 21, cu 24 de puncte strânse în 19 etape. Echipa e la cinci puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă.

Gaziantep e pe 3, cu 34 de puncte din 19 meciuri. Primele două locuri sunt ocupate de Beşiktaş şi de Fenerbahce, fiecare cu 38 de puncte din 18 partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite