Dezamăgit de atmosferă, Danciu pleacă în iarnă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru Ionel Dănciulescu, noua sa aventură în „Ştefan cel Mare“ s-a dovedit a fi una tristă Foto: Mediafax
Pentru Ionel Dănciulescu, noua sa aventură în „Ştefan cel Mare“ s-a dovedit a fi una tristă Foto: Mediafax

Dănciulescu vrea să părăsească „haita“ la finalul turului, descumpănit de ce a găsit în „Groapă“ la revenire. Atacantul a devenit un „client“ al băncii de rezerve, iar fanii l-au făcut „blătuitor“. Jucătorul de 33 de ani s-a confesat colegilor că o altă nemulţumire a sa e legată de faptul că acţionarii nu i-au luat apărarea atunci când fanii l-au atacat.

În „Ştefan cel Mare", nimic nu mai este din ce a fost! Nici măcar aprecierea suporterilor dinamovişti pentru performanţele lui „Danciu-gol" în tricoul „câinilor" nu a rămas aceeaşi. După un periplu de un an în Spania, unde a pus umărul la promovarea lui Hercules în prima ligă, veteranul roş-albilor a găsit o atmosferă schimbată radical, faţă de ce lăsase el în vara lui 2009. S-a modificat, în special, relaţia fani-fotbalişti. „Sunt dezamăgit, mă aşteptam la altceva, e clar. Am venit cu gânduri mari, dar nu mai e cum era", recunoştea Ionel în urmă cu două săptămâni. Şi din acest motiv, dar şi din altele, Dănciulescu vrea să părăsească „haita" în iarnă! Mai ales că nu duce lipsă de oferte. „U" Cluj şi FCM Târgu Mureş îl aşteaptă cu braţele deschise. „Adevărul" vă prezintă cele trei mari plângeri ale „Corbului":

1 Fanii l-au acuzat pe el şi pe colegii lui că au „trântit" meciul cu Vaslui, pierdut pe teren propriu cu 1-2. Dănciulescu „a luat foc" când a auzit reacţia suporterilor în urma eşecului cu trupa lui Adrian Porumboiu. Mai mult, în timpul partidei de la Urziceni, când a ieşit la „încălzire", Danciu a fost huiduit copios de galeria „câinilor", care îl acuză pe Andone că se bazează pe „bătrâni".

2 Şefii nu-i iau apărarea. Atacantul de 33 de ani le reproşează conducătorilor că nu ies în presă să susţină fotbaliştii. Cu Borcea plecat mai mereu din ţară, cea mai influentă voce a lui Dinamo a rămas Ioan Andone, care e însă singur împotriva tuturor.

3 Nu mai e piesă de bază la Dinamo. „Corbul" a jucat destul de puţin de la revenire. Deşi este unul dintre căpitanii echipei, Dănciulescu a fost o singură dată titular în campionat, cu Vasluiul, iar chiar în acel meci a fost arătat cu degetul de suporteri.

Superstiţiile lui Borcea la derby

Preşedintele executiv al lui Dinamo trăieşte ca nimeni altul un derby Dinamo - Steaua. Cristi Borcea obişnuieşte să vadă meciul de la loja acţionarilor, unde stă însoţit de apropiaţii săi, printre care fraţii Victor şi Giovani Becali. Şeful „câinilor" nu are stare deloc pe durata celor 90 de minute. Pentru ca Dinamo să nu piardă, Borcea respectă nişte superstiţii: îşi schimbă locul din cinci în cinci minute, nu discută cu oamenii de lângă el, are grijă să aibă medicamentele la îndemână, iar, uneori, mai merge la pauză şi în vestiar. „Borcea este agitat din fire, nu numai la un astfel de meci", a spus Victor Becali.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite