VIDEO Deţinătorul trofeului şi număr 1 ATP, Novak Djokovici, părăseşte US Open. De ce a fost fluierat sârbul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovic

Stan Wawrinka s-a calificat, duminică, în sferturile turneului US Open, în urma abandonului lui Novak Djokovic, la scorul de 6-4, 7-5, 2-1 pentru jucătorul elveţian

Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP şi deţinătorul trofeului, a abandonat, duminică, meciul cu elveţianul Stan Wawrinka, locul 24 ATP, din optimile de finală ale US Open.

Djokovici s-a retras după o oră şi 36 de minute de joc, din cauza unei accidentări la umărul stâng. Spectatorii prezenţi la meci nu au avut empatie pentru liderul mondial şi l-au huidui copios pe acesta pentru decizia de a întrerupe partida.

În sferturi, Wawrinka va evolua cu rusul Danil Medvedev (5 ATP), care l-a întrecut în optimi, 3-6, 6-3, 6-2, 7-6 (2), pe germanul Dominik Koepfer (118 ATP).

Al doilea sfert de pe această parte a tabloului îi va avea protagonişti pe elveţianul Roger Federer (3 ATP) şi bulgarul Grigor Dimitrov (78 ATP). Roger Federer s-a calificat fără emoţii în sferturi, după 6-2, 6-2, 6-0 cu belgianlul David Goffin, în timp ce Grigor Dimitrov a trecut şi el în trei seturi de australianul Alex De Minaur, 7-5, 6-3, 6-4. Pentru Federer va fi cel de-al 56-lea său sfert de finală la un Grand Slam.

CITEŞTE ŞI:

Djokovici, cel mai slab rezultat la US Open din ultimii 13 ani! Cum va fi afectat în clasament după eliminare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite