Destin tragic, dar şi un „premiu“ de consolare: cum arată acum celebrul Claudio Caniggia. Fiica lui e superbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A arătat, mai degrabă, ca un star rock cu pletele sale în vânt. Pe terenul de fotbal, însă, era un „uragan“. Viteza sa explozivă l-a transformat într-un atacant de temut şi i-a adus porecla de „Fiul vântului“.

Claudio Caniggia a ajuns la 50 de ani! Argentinianul care a fost eroul milioanelor de puşti, cât timp a evoluat pentru naţionala ţării sale, Boca Juniors sau Rangers, e acum un simplu fost fotbalist.

Şi se mândreşte cu băieţii săi, Kevin Axel şi Alexander Dimitri şi cu fiica sa, Charlotte Chantal. Ultima e chiar un foto model, la fel ca mama ei, Mariana Nannis. Această familie frumoasă e premiul de consolare pentru Caniggia care, cât timp a fost fotbalist, a trecut prin mai multe traume. În primul rând, a fost suspendat 13 luni pentru consum de cocaină, iar apoi s-a lăsat de fotbal pentru un an, după ce mama ei s-a sinucis.

Cu 50 de meciuri şi 16 goluri pentru Argentina în perioada 1987-2002, Caniggia a evoluat ultima dată la nivel de club, în Qatar, la Qatar SC, în sezonul 2003-2004.

AŞA ARATĂ ACUM CLAUDIO CANIGGIA

image
image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite