Despărţirea începutului de an. Irina i-a dat papucii lui Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Shayk şi Cristiano Ronaldo
Irina Shayk şi Cristiano Ronaldo

Presa internaţională anunţă cu surle şi trâmbiţe despărţirea începutului de an şi publică dovezi, considerate solide, în acest sens.

Conform acestora celebrul model rus Irina Shayk s-a despărţit de portughezul Cristiano Ronaldo. Aceasta nu a fost prezentă la gala de la Zurich, unde CR7 a câştigat pentru a treia oară Balonul de Aur şi nici nu i-a adresat vreun  mesaj de felicitare fotbalistului. mai mult, Irina i-a dat unfollow pe twitter fostului iubit şi a postat fotografii cu ea făcute pe o plajă dintr-o insulă exotică, unde se află pentru o acţiune publicitară. La Zurich, Ronaldo a venit însoţit de mama sa şi de fiul lui.

"S-a terminat. Shayk nu îl mai urmăreşte pe Ronaldo pe twitter, după ce nu a fost prezentă nici la gala decernării Balonului de Aur de la Zurich", notează 101greatgoals.com. 

Bruneta de 29 de ani, unul dintre cele mai apreciate modele ale lumii, se iubea cu Ronaldo din 2010 şi adesea s-a vorbit despre o posibilă căsătorie între cei doi. Nici Ronaldo n-a rămas dator ignoranţei Irinei şi la discursul pe care l-a ţinut la Zurich n-a scos niciun cuvânt la adresa ei, deşi anul trecut, când tot el a câştigat Balonul de Aur, rusoaica a fost printre primele căreia i-a mulţumit.

Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun fotbalist al lumii în 2014

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite