Derbyul etapei este duminică pe Digisport!

E clar de acum, returul în Liga I nu se amână. LPF a stabilit ieri zilele şi orele de disputare a meciurilor din prima etapă a anului, ce debutează săptămâna viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca noutate, Digisport, care a „pus mâna" pe opţiunea numărul unu, a decis să transmită duminică seara derby-ul rundei, deşi iniţial aleseseră sâmbătă drept ziua de disputare a meciului.

În prima etapă, Digisport va transmite Dinamo - Craiova, un meci de tradiţie, dar şi Urziceni - CFR Cluj, derbyul de clasament. Asta pentru că Antena 1 a ales meciul Stelei cu Ceahlăul ca a doua opţiune.

Chiar dacă nu s-au stabilit televizările, în etapa a doua Digisport va transmite jocul de duminică dintre CFR Cluj şi Steaua. „În principiu, meciul pe care îl alegem ca fiind cel mai important va fi transmis de noi duminică", a afirmat Teo Avrămescu, redactorul-şef al Digisport.

La cererea LPF, partidele din primele runde se vor disputa cât mai devreme, pentru a evita pericolul îngheţării terenurilor.

Vreme bună, terenuri proaste

Meteorologii prognozează că vremea va fi destul de bună la sfârşitul săptămânii viitoare, asta însemnând în jur de 6-7 grade. În schimb, în cursul săptămânii va continua să plouă, astfel că terenurile se vor prezenta prost la ora jocului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările