Derby-ul Celtic - Rangers, dezamăgire imensă pentru Ianis! Este prima dată în acest sezon când se întâmplă asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rangers a câştigat derby-ul din etapa a 11-a a campionatului scoţian, în deplasare, cu eterna rivală, Celtic, 2-0, într-un meci în care Ianis Hagi nu a jucat nici măcar un minut.

Presa scoţiană a anticipat corect faptul că antrenorul Steven Gerrard nu se va baza pe internaţionalul român pentru marele meci de sâmbătă, iar Ianis a rămas pe banca de rezerve pe tot parcursul întâlnirii, o premieră pentru acest sezon. Mutarea tehnicianului s-a dovedit inspirată, oaspeţii s-au impus cu 2-0, ambele goluri fiind reuşite de fundaşul Connor Goldson, în minutele 9 şi 54.

La finalul meciului, Steven Gerrard a fost chestionat în privinţa motivelor pentru care a decis să nu îl utilizeze pe român. "Mi-a fost foarte greu să alcătuiesc echipa pentru întâlnirea de azi. Hagi merita să joace, însă Jack merita să joace de la început. Această formulă s-a descurcat foarte bine şi împotriva celor de la Galatasaray şi am considerat că meciul de azi va semăna foarte mult cu acea înâlnire. Sunt mulţumit de prestaţia mijlocaşilor care au evoluat astăzi" a spus tehnicianul. 

În urma acestui rezultat, Rangers a adunat 29 de puncte şi ocupă primul loc al clasamentului Celtic este pe poziţia secundă, cu 25 de puncte, dar şi cu un meci mai puţin disputat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite