Derby sold-out

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galeria Dinamovistă
Galeria Dinamovistă

Duminică seară, pentru prima dată în acest sezon, stadionul din „Ştefan cel Mare“ va fi arhiplin la o partidă de campionat, inclusiv suporterii „câinilor“ din Chişinău urmând să vină la meci. Fanii „câinilor“ au făcut coadă la casele de bilete încă de ieri, însă au fost anunţaţi că tichetele se vor pune în vânzare de astăzi, ora 14.00, preţul fiind între 10 şi 120 de lei.

Locul şapte în clasament, cea mai slabă apărare din istoria clubului şi eliminarea prematură din Europa au produs o ruptură totală între Andone şi echipa sa şi suporterii „câinilor". Astfel, s-a ajuns în incredibila situaţie în care formaţia din „Ştefan cel Mare" a avut doar 500 de susţinători în „Groapă" în meciul cu Ceahlăul din Cupa României, iar, furios, „Fălcosul" a ameninţat că la derby-ul cu Steaua va dubla numărul de bilete alocat roş-albaştrilor!

Între timp, criza s-a adâncit la Dinamo, însă suporterii roş-albilor au decis să închidă ochii la eşecurile consecutive ale favoriţilor şi să facă o demonstraţie de forţă, duminică, în eternul derby. Astfel, ultraşii au anunţat pe site-urile lor că stadionul va fi arhiplin la ora meciului cu Steaua, o premieră în ceea ce priveşte jocurile din campionat în actuala stagiune. Interesul pentru confruntarea cu trupa pregătită de Lăcătuş este atât de mare în rândul „câinilor" încât aceştia au făcut coadă la casele de bilete ale stadionului încă de ieri! Au plecat acasă însă cu mâinile goale întrucât tichetele vor fi puse în vânzare abia de astăzi.

Întăriri din Moldova

Derby-ul este unul cu miză şi peste Prut. Red Dogs Basarabia este nou-înfiinţata grupare dinamovistă din Republica Moldova ai cărei reprezentanţi vor face deplasarea de la Chişinău până la Bucureşti pentru întâlnirea de duminică seară.

"Nu mai propun să dăm 5.000 de bilete la stelişti. Sigur vor fi 15.000 de dinamovişti în tribune la derby-ul de duminică seara."
Ioan Andone antrenor Dinamo

s
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite