Derby dinamitat cu un „arbitru-brichetă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, critică delegarea arbitrului Alexandru Deaconu la derby-ul de mâine cu Steaua. Dinamovistul nu poate uita „episodul bricheta“ din această primăvară. Rednic spune că nu îi poate ierta lui Deaconu episodul „Bricheta”, când a pierdut un meci la „masa verde” în faţa Stelei, pe vremea când antrena Rapidul.  

Marele derby de mâine (21.00, Antena 1) dintre Dinamo şi Steaua va fi arbitrat de Alexandru Deaconu, care va fi ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Marcel Savaniu.

Cavalerul fluierului a fost implicat în primăvară în celebrul caz „Bricheta”, când a suspendat meciul Rapid – Steaua în minutul 74, după ce a fost lovit în cap cu un obiect aruncat din tribună. Giuleştenii au pierdut cu 0-3 la „masa verde”, iar tehnicianul dinamovist Mircea Rednic, pe atunci antrenor în Giuleşti, nu l-a iertat nici acum pe Deaconu.

„Nu mi se pare normal ca un arbitru care a făcut ce a făcut la Rapid-Steaua să fie delegat la acest meci. Nu mai înţeleg nimic, mi-a făcut mult rău acest arbitru. În loc să îi dau eu ţeapă lui Copos, mi-a dat el un şut în fund după ce s-a întâmplat.

 Nu e bună delegarea lui Deaconu, dar nu eu sunt cel care decide acest lucru. Oricum, nu am emoţii, pentru că am încredere în băieţi”, a spus Rednic. Totuşi, acţionarul Vasile Turcu a declarat că are încredere în Deaconu.
Cu Miranda în atac

Mircea Rednic a declarat ieri că va începe meciul cu Steaua cu argentinianul Osvaldo Miranda în linia de atac, alături de Ionel Dănciulescu. „Da, s-ar putea să joace şi Miranda. Sperăm să câştigăm acest derby, să ne distanţăm în clasament, să fim băieţi deştepţi în acest joc. Am face un pas mare către câştigarea titlului dacă vom învinge”, a precizat „Puriul”.

Portarul dinamovist Bogdan Lobonţ a atras atenţia asupra potenţialului pe care îl are rivala din Ghencea: „Steaua rămâne o echipă periculoasă şi, chiar dacă traversează o perioadă mai puţin bună, sunt sigur că la acest meci se vor autodepăşi. Este singurul derby, a fost şi va rămâne cât timp va exista fotbalul în România”.

Steaua, fără galerie în „Groapă”?

Patronul stelist Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt şi a respins cele 676 de bilete pe care clubul Dinamo le-a pus la dispoziţia adversarilor. Becali este supărat pentru că „ultraşii” din galerie l-au înjurat, după meciul cu Gloria Buzău.

Jandarmeria Capitalei a anunţat ieri că biletele pot fi puse în vânzare pentru fanii dinamovişti. Aseară, Becali a spus că se mai gândeşte dacă va achiziţiona biletele, deşi Dinamo a pus deja tichetele în vânzare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite