Derapaj pe Instagram: Românii reveniţi din Italia, Franţa şi Spania făcuţi hoţi de un jucător FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adi Popa va trebui să-şi găsească de curând o altă echipă, nefiind dorit la FCSB
Adi Popa va trebui să-şi găsească de curând o altă echipă, nefiind dorit la FCSB

Încă de când românii stabiliţi prin alte ţări din Occident au început să revină acasă, speriaţi de pandemia care a lovit planeta, a existat un curent negativ împotriva lor.

Iar asta pentru că, într-adevăr, printre cei reveniţi în ţară în această perioadă se numără şi mulţi oameni care aveau activităţi dubioase în Italia, Franţa şi Spania. Mai pe înţelesul tuturor, vorbim despre oameni care sunt specializaţi în a profita de momentele de neatenţie ale celor din jur, pentru a subtiliza un portofel sau, după caz şi posibilităţi, ceva mai valoros. Atenţie însă, nu toţi românii reveniţi din Italia, Spania şi Franţa pot fi catalogaţi astfel şi generalizarea e mai mereu o greşeală uriaşă.

Din păcate, în această capcană a căzut Adi Popa, mijlocaşul celor de la FCSB trecut, de curând, în şomaj tehnic de patronul Gigi Becali. Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, „Popică“ tocmai s-a trezit şi cu oglinda maşinii furată! 

Nervos, fotbalistul de 31 de ani a avut această postare pe contul său de Instagram, în care a lăsat de înţeles că românii reveniţi în ţară sunt nişte hoţi: „Şi în timp ce ăştia ”deştepţi” stau în casă, băieţii ce au rămas fără job prin Italia, Franţa şi Spania (acolo carantina e carantină, nu ai ce căuta afară) îşi fac treaba mai liniştiţi şi mai nederanjaţi ca niciodată. Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere <<merg să fur!>>?“.

Popa
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite